Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keresel nettó VIDÉKI...

Mennyit keresel nettó VIDÉKI megyeszekhelyen?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdés kapcsán nagyon sok olyan választ kaptam, hogy 1,2-1,8 m a keresete a párnak összesen. Ledobbentem, hogy így elment mellettem a világ?

3 diplomaval 400 a nettom. Azt hittem ez jónak számít..

(Pécs)

Kérlek azt is írd meg mivel foglalkozol. Köszi.

dec. 16. 15:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
4%
Itthonról távmunkában külföldre nettó 3400 Euró.
dec. 16. 21:59
 12/24 anonim ***** válasza:
22%
Nettó 10,000 euró bedolgozás a Kremlnek...teljesen mindegy mit írunk úgyis jönnek leértékelni a kommenteket
dec. 17. 05:34
 13/24 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező felesleges itt feltenni ilyen kérdéseket, mert nagyon nem fog kijönni a matek. Nyilván mindenki azt kamuzik amit akar, de azért furcsa egy kissé, hogy gyakorin MINDENKI milliós bért visza haza, mindenkinek több 10 milliós megtakarítása van és mindenki olyan általános, totál megfoghatatlan dologgal foglalkozik, minthogy "pesti cégnek dolgozik be távmunkában"... Aha, ehhez képest a legtöbb ember gyári melós, bolti eladó meg hasonlók.
dec. 17. 06:23
 14/24 anonim ***** válasza:
79%

#13 hogy jott ki neked a mindenki? Csak mert ebben a szavazasban is tobb ember szavazott millio alatti fizetesre, mint millio felettire.

Illetve ezek a nagy kamusok miert nem az 1.6-2M meg 2M feletti valaszokat kamuzzak be?

dec. 17. 07:45
 15/24 anonim ***** válasza:
32%

"Aha, ehhez képest a legtöbb ember gyári melós, bolti eladó meg hasonlók"

És úgy gondolod a gyári melósok meg a bolti eladók tolonganak itt az Üzlet és pénzügyek kategóriában milliós fizetéseket kamuzva maguknak?

dec. 17. 08:05
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Győrben iroda, nem egyszerű programok használata, home office lehetőség, német, angol műszaki témák napi szinten havi 300000 Ft nettóért 2 éve. Most Ausztria takarítás nettó havi 1700 euró éves átlagban. Sokkal több így sem marad, és máshogy néznek hülyének...
dec. 17. 08:40
 17/24 anonim ***** válasza:
18%
A milliós kamuzóktól várjuk a képernyőképet a beérkező utalásokról, köszi.
dec. 17. 16:22
 18/24 anonim ***** válasza:
17%

[link]

Nem tudom miért ennyire hihetetlen. 1.1m -et keresek én is. Teljesen normális ma már Magyarországon.

dec. 17. 17:40
 19/24 anonim ***** válasza:
15%
(ja és betettem a képet, a 17. -es kommentelő kedvéért.. )
dec. 17. 17:41
 20/24 anonim ***** válasza:
13%
Ebből a szerkesztett képből sokminden kiderül :)
dec. 17. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!