Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keresel nettó VIDÉKI...

Mennyit keresel nettó VIDÉKI megyeszekhelyen?

Figyelt kérdés

Egy másik kérdés kapcsán nagyon sok olyan választ kaptam, hogy 1,2-1,8 m a keresete a párnak összesen. Ledobbentem, hogy így elment mellettem a világ?

3 diplomaval 400 a nettom. Azt hittem ez jónak számít..

(Pécs)

Kérlek azt is írd meg mivel foglalkozol. Köszi.

ma 15:49
A kérdező szavazást indított:
1-200e
3-400e
5-600e
7-800e
900e-1m
1,1-1,5m
1,6-2m
2m felett
12 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Most érettségivel 320 a nettóm. Régebben szakmunkás végzettséggel 450 volt a nettóm.

Persze eléggé keveslem ezt, ennyiből nem lehet megélni.

ma 15:59
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
1.2M volt a nettom, mikor utoljara Magyarorszagon eltem, de ez pesti cegnek dolgozva tavmunkaban (Szegedrol).
ma 16:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor 250k se, inkább 240k. 3 műszak, operator.
ma 16:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Őrület... köszi az eddigieket.
ma 17:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Érettségivel Győrben a négykarikás gyárban kapok 3 műszakban, motor összeszerelőként nettó 500 ezret körülbelül havonta + a túlórák, bónuszok és ez csak a nagyon kezdő bér. Aki céges dolgozó az havi min. nettó 700 ezret hazaviszi adókedvezmény nélkül. Én is adókedvezmények nélkül kapok félmillát.
ma 17:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Lentiben élek, kb netto kétmillió. Home officeban budapesti cégnek távmunka.
ma 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!