35000-40000 forintos napi nettó összegeket szobafestő, vagy burkoló el tud írni megyeszékhelyeken? (Egyéni vállalkozó, alkalmazottak nélkül)
Maximum nyolc (esetleg tíz) órát dolgozva.
Ha nem tud ennyit elkérni, akkor mennyi lehet a reális maximum nettó összeg egy-egy nap?
El tud írni = el tud érni?
(Az lemaradt hogy KATA adózás mellett.)
Ha nem probalod meg senki sem tudja. Elofordulhat, hogy aki mar 10-15 eve csinalja annak van olyan kapcsolati rendszere, hogy megkeres ennyit.
Ujonnan, friss vegzettseggel, semmi referenciaval nem valposzinu.
Ha most vegeztel vagy nincs sok tapasztalatod akkor csak ugy fogsz tudni munkat talalni ezekben ha olcsobban arazod be magad ugye hiszen te neked olyanokkal kell versenyezned az adott munkaert akiknek lehet tobb evnyi tapasztalata van. Eloszor szepen olcsobban dolgozol aztan ahogy gyulik a tapasztalat es a kapcsolat ugy tudsz magasabb arat elkerni
Egy jó szaki hónapokra előre be van táblázva. Legalábbis Pesten és Pest megyében tuti.
Pesten aki szépen és pontosan dolgozik (még ha nem is maga a megtestesült tökély) akkor a napi 40K nettó KATA mellett kispista. Simán elkérnek 4-5e ft/nm-t a burkolók a sima padló burkolásért. Fürdőszobáért (vízszigetelt) vagy bonoylult mintákért többet is.
Egy nap nálunk gond nélkül lerakott a burkoló 25 nm-t, másnap 2 óra alatt kifugázta. Ez 10 óra alatt 100.000 alsóhangon. Ebből adózik egy KATA-t és kész. Természetesen plusz anyag.
Attol fugg kik a megrendeloid.
Ha a Julisneninel meszelsz akkor az nem fog tudni kifizetni 35-40 ezret naponta. Viszont ha a megrendeloid a gazdag negyedben elok es ugy ismernek mint a festo aki megkeri az arat de nagyon jol dolgozik akkor lehet hogy ennyit meg tudsz keresni egy nap.
A lenyeg hogy a megfelelo kuncsaftokat talald meg akik nem a legolcsobbat keresik es te pedig minoseget nyujts.
Szerintem a realis, adozas utan olyan 25-30 ezer.
Nagyobb munka nagyobb bevetelt hoz mert ha csak 1-1 szobakat festesz akkor sok ido elmegy a ki-be pakolassal, szerszamok takaritasaval.
En multkor egy szobat meg egy furdot csinaltam. Csak a henger,ecset, vodor mosassal elmegy fel ora mert nem ugyan az volt a szin.
Es amikor vegeztem akkor legalabb egy ora volt mire mindent osszepakoltam es az emeletrol lehordtam a szerszamokat vodorben be a kocsiba. Nagyjabol 2-3 ora csak a ki-be pakolaszas es a takaritas. Nem mindegy hogy 3 szoba miatt csinalod ezt meg vagy 1 szoba miatt.
Ha festesz konyhat, nappalit, ebedlot egy szinre akkor eleg egyszer bepakolnod a szerszamokat, nem kell minden helyseg utan hengereket mosni es a munka vegen pakolsz csak ossze. Ha tobb napig tart akkor is csak otthagyod szerszamokat egyhelyen estere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!