24 évesen nettó 300 ezer forint vidéki megyeszékhelyen jónak számít?
4 éve dolgozom, eleinte gyakornokoskodtam. Van saját hitelmentes panel lakásom(ebben nyilván segített a család) és egy 2 éves autóm hitel fizetése mellett.
A további célom, hogy visszadjak minden hónapban a szüleimnek valamennyit, vagy legalább bevásároljak nekik és egy kertes házat szeretnék valahol néhány év múlva.
Mennyire lesz elég ez a fizetés? Nagyon szeretem a munkahelyem, de úgy érzem váltani kell lassan, hogy a jelenlegi árak mellett.
Az én helyzetem milyennek számít Magyarországon? Mennyit kellene keresni, hogy tudjak hosszú távon rendszeresen gyűjteni házra?
Imádom ezeket a kérdéseket.
Sokan a minimálbérnek megfelelő összegeket visznek haza és még egy saját függönyűk sincs, mert 30-35 évesen még mindig albérletben laknak.
Szerinted jónak számit az a 300 ezer forint NETTÓ fizetés? 24 évesen tud már eldönteni.
Egyedül egy tehermentes lakásban nem olyan rossz, bár nem is kiemelkedő.
Kocsira mennyit fizetsz? Én is 24 évesen vettem új kocsit anno, akkor a fizetésem 20%-a volt a törlesztő.
Értem, hogy a fidesz is miért tud nyerni.
Ilyen agyhalottakkal van tele az ország, mint amilyen a kérdező.
Kedves 8-as válaszoló!
Azért agyhalott, mert annyi esze nincs, hogy utánanézzen az élelmiszer áraknak, a lakhatási költségeknek (bérleti díj, stb.), lakások, házak, szolgáltatások árainak. Így lenne viszonyítási alapja.
E helyett feltesz egy felszínes, bugyuta kérdést, mert alapvető dolgokkal nincs tisztában. Ezért agyhalott!
Te (is) vagy az élő példa, hogy az értelmi képességed csak a helyesírás ellenőrzéséig terjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!