Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha megkérdezik a fizetési...

Ha megkérdezik a fizetési igényt, mennyit mondják?

Figyelt kérdés

A hirdetés főoldalán ez szerepel:

Nettó 300-600 ezer/hó

A hirdetésre kattintva pedig ezt írják:

Megegyezés szerint 400-500-600.000.-Ft/hó teljesítmény és munkavégzési színvonallal egyezően.

Kedden megyek interjúra, amikor megkérdezik, mit válaszoljak?

Vagy mi alapján dönthetik el, hogy kinek mekkora összeget ajánlanak?

dec. 6. 21:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Tegyük fel, nem kérdeznek rá a bérigényre. Akkor vajon mi alapján döntenek, hogy mennyi összeget ajánlanak nekem? (És persze a többi jelentkezőnek)
dec. 7. 15:53
 12/17 anonim ***** válasza:

#10 itt nem a megtehetésről van szó, persze technikailag bármit megtehetsz, de bruttó összeg a standard, az kerül a szerződésedbe, azt csak 1 féle képpen lehet érteni, míg a nettó összeg nem egyértelmű. Azért ha láttál pár bért tudni fogod a nettó megfelelőjét még 0.665 szorzás nélkül is.

Kérdező nagy általánosságban a cégeknél bérsávok szoktak lenni a különböző szintekre. A szintek sok esetben tapasztalati idő(akármennyire is rossz mérce) + interjú teljesítmény szokott lenni. Plusz az is benne van hogy mennyire gyorsan akarják a pozíciót betölteni

dec. 7. 16:06
 13/17 anonim ***** válasza:
11: a minimumot
dec. 7. 16:28
 14/17 anonim ***** válasza:
+50% részemről sem reális, néhány ezerrel kaptam többet és emellett sokkal nyugodtabb légkörrel megérte. 3 éves munkát hagytam ott és 5 éven túl vagyok.
dec. 7. 19:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Sőt: eredetileg úgy indultam neki, hogy annyit sem kapok. Meglepetés volt számomra, hogy kapok juttatásokat és több jön ki.
dec. 7. 19:42
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Alig gyanús, nettó bér van megadva akkora sávban, mint az államháztartási hiány...

Mi ez, valami mlm?

dec. 7. 20:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam megadni bérigényt. Ajánljanak valamit, aztán majd én eldöntöm, hogy annyiért vállalom-e vagy nem.
dec. 10. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!