Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megkérdezitek másoktól, hogy...

Krómgyűrű kérdése:

Megkérdezitek másoktól, hogy mennyit keres?

Figyelt kérdés

Fél éve dolgozom, de jónéhány barátom/ismerősöm kérdezősködik, hogy mennyi a fizetésem.

Ez normális dolog egyébként?

Anyám szerint ne mondjam el, mert ez magánügy.

Ti el szoktátok mondani barátoknak, hogy mennyit kerestek, ha konkrét rákérdeznek?

1-2 barátom kivétel ez alól, mert ők úgy kérdezték, hogy elég-e a fizu, vagy milyen a keresetem. Tehát nem pontosan rákérdeznek, hogy mennyi az annyi.

Ha ezt nem illik, akkor hogy mondjak meg nekik, hogy bocs ezt nem kéne.

2020. okt. 6. 14:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Nem illik. Adj általános választ (pl. elégedett vagyok), abból az értelmesebbje leveszi, hogy nem akarod megmondani. Aki konkrétan rákérdez, annak konkrétan meg kell mondani, hogy erről nem szeretnél beszélni.
2020. okt. 6. 14:47
 2/13 anonim ***** válasza:
37%
Felesleges egoista attitűd ha titkolod azt a pénzt amit megérdemelsz a munkádért.
2020. okt. 6. 14:51
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Barátaimnak megmondom, igazából ha csak ismerős, de normális, akor neki is. Persze ilyenkor azonnal visszakérdzek én is.

Szerintem semmi titkolnivaló nincs ebben.

2020. okt. 6. 14:53
 4/13 anonim ***** válasza:
61%
nem
2020. okt. 6. 14:56
 5/13 anonim válasza:
86%
Én el szoktam mondani mindenkinek aki kérdezi tőlem, és nekem is meg mondják álltalában.
2020. okt. 6. 15:10
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én max annyit szoktam kérdezni, hogy elégedettek-e a fizuval.

Én nem tartom titkolnivalónak, de a szüleimen és a páromon kívül még senki nem kérdezett rá hogy mennyi.

2020. okt. 6. 15:34
 7/13 xswerdy ***** válasza:
nem szoktam elmondani senkinek, nem is kérdezi senki az ismeretségi körömben. Mondjuk egyetem után megbeszéltük az évfolyamtársakkal, hogy kinek mennyiért sikerült elhelyezkedni, abban a körben szerintem elfogadható még a téma.
2020. okt. 6. 15:56
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
Ez egy nagyon kellemetlen régi szokás, hogy nem illik megmondani. Annyi a célja, hogy sötétségben tartsuk a másikat igy ő ne merjen többet kérni. Én ha kérdezem megmondom és vissza is kérdezek.
2020. okt. 6. 15:58
 9/13 anonim ***** válasza:
kérdezik(javitas)
2020. okt. 6. 15:58
 10/13 anonim ***** válasza:
56%

Nem,anyuékon kívűl más sosem tudta.

Iszonyú tapintatlanságnak érzem ezt a kérdést,akár sok,akàr kevés.

2020. okt. 6. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!