Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha megkérdezik a fizetési...

Ha megkérdezik a fizetési igényt, mennyit mondják?

Figyelt kérdés

A hirdetés főoldalán ez szerepel:

Nettó 300-600 ezer/hó

A hirdetésre kattintva pedig ezt írják:

Megegyezés szerint 400-500-600.000.-Ft/hó teljesítmény és munkavégzési színvonallal egyezően.

Kedden megyek interjúra, amikor megkérdezik, mit válaszoljak?

Vagy mi alapján dönthetik el, hogy kinek mekkora összeget ajánlanak?

dec. 6. 21:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Amennyit keresni szeretnél.
dec. 6. 21:51
 2/17 anonim ***** válasza:
77%
Amennyit a munkád ér.
dec. 6. 22:18
 3/17 anonim ***** válasza:
37%

nettós állásajánlatok alapból felejtősek, és azért behatárol egy célcsoporot akik viszont csak ezt értik meg

általában +50%-ért érdemes céget váltani, ha nincs állásod, vagy nem is volt még soha, akkor lőj középre +20%, engedj 20%-ot és meg fogadd el amit kínálnak és kész

dec. 6. 22:20
 4/17 anonim ***** válasza:
86%
Gyanús az a hirdetés ahol nettó bérajánlat van - nem akarnak bejelenteni?
dec. 7. 07:21
 5/17 anonim ***** válasza:
82%
@3 Azért +50% egy csomó pozícióban nem reális. Jelenleg egy szakértői sáv tetején vagyok (értsd: 15+ év tapasztalat), egyetlen olyan cégről sem tudok, amelyik 4 millió nettós alapbért adna nekem Magyarországon.
dec. 7. 08:49
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Nettó dolog nekem is gyanús. Mindig bruttóba adj meg fizetési sávokat, a cégnek semmi köze hogy neked van -e adókedvezményed vagy sem.

Másrészt ha kiírják ennyire a sávot akkor nem vagyok benne biztos, hogy meg fogják tőled kérdezni, főleg ,,teljesítmény és munkavégzési színvonallal egyezően.

" miatt.

dec. 7. 08:52
 7/17 anonim ***** válasza:

"Azért +50% egy csomó pozícióban nem reális."

akkor meg minek vált az ember

dec. 7. 09:57
 8/17 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már ezt a gyanús, ha nettót kérnek dolgot. Tőlem is nettót kértek anno, diplomás, szakértői poziban. Megadtam a nettó bérigényemet, ők ez alapján kiszámolták a bruttót és arra jelentettek be, kész. Ha élnék bármilyen adókedvezménnyel, annyival több lenne az a nettó. Ők ezt nem forszírozták egyáltalán, nem arra játszottak, hogy akkor majd annyival kevesebbet kell nekik fizetni, mert adókedvezménnyel együtt jön ki, amit kértem. Pedig egyébként nő vagyok, harmincas, simán benne volt a pakliban, hogy van pl. gyerekem, akikre kaphatok kedvezményt (van is, kettő, de az apjuk veszi igénybe az adókedvezményt, nem én. De ezt se kérdezte meg senki, csak a belépéskor a pótszabis papír miatt derült ki.

Szóval amúgy nem feltétlen problémás, ha nettót kérdeznek, egyszerűen csak az emberek többsége azzal könnyebben számol, ezért úgy kérdezik.

dec. 7. 11:24
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

#8 Túlbecsülöd a magyar KKV kat. Simán vannak olyanok akik nem jelentenek be és szórakoznak az összeggel.

Persze napi szinten a nettó érdekel de az összes bérsáv bruttóban van kiirva szóval abszolút lényegtelen hogy az mennyi nettóban.

dec. 7. 13:28
 10/17 anonim ***** válasza:
9: ok, de te meg megteheted, hogy azt a nettó összeget mondod, ami a kedvezmények nélkül jár. Ebből ők kikalkulálnak egy bruttót, arra bejelentenek, aztán kéred a kedvezményeket. Oszt? Vagy, nem is kéred havonta, csak évente egy összegben, azzal pláne nem tud a munkáltató mit kezdeni.
dec. 7. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!