Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki vonattal jár dolgozni,...

Aki vonattal jár dolgozni, neki, hogy tolerálja a munkaadója a folyamatos késéseket?

Figyelt kérdés
1-1,5 órákat hallok most már rendszeresen..
tegnapelőtt 11:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

9.

Ne dolgozzon olyan helyen ahová vonattal kell járni. Manapság kb mindehol, az utolsó kis faluban is lehet választani hogy vonat vagy busz. Járjon busszal, az talán nem késik annyit. Nálunk többen járnak "faluról" vonattal. 8kor kezdődik a munkaideje, 7:10kor száll fel a helyi járatra, 7:40re bent van... Tegyük fel fél óra a vonat út 6:30-7ig vonatkozik... 6:15-re legyen kint az állomáson... Legrosszabb esetben is ötkor kell, nem négykor. Én hatkor kelek 8ra járok dolgozni és helyi lakos vagyok, csak éppen a város másik végén dolgozom, 2 busszal kell eljutnom....

Másik "falusi" kollégám távolsági busszal jár, ugyanúgy 6kor kel mint én. 7:50re esik be ugyan, de na....

Szóval le lehet szokni arról, hogy sajnáljuk a bejárósokat... El vannak engedve hamarabb, mert jaaj, ha ezt a járatot lekési 20 percet kell várni a következőre nem pedig 5 percet.... Nekem helyi lakosként ha lekésem a buszom 25 percet kell várni a következőre... Ez senkit nem érdekel....

tegnapelőtt 18:51
 12/12 anonim ***** válasza:

11#

Én eleve autózók.Állásinterjún lényeges,hogy van-e parkolója a cégnek.Ha nincs, akkor kuka.

Meg többnyire HO-ból vagyok, heti 1x bemegyek, az még oké.Többször nem nagyon.

tegnapelőtt 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!