Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miből keressek pénzt, ha nem...

Miből keressek pénzt, ha nem tudok folyamatosan ébren maradni?

Figyelt kérdés

Elalvási problémáim is vannak. Ha felébredek később muszály visszafeküdnöm órákra aludni.

Még a home office t sem bírnám ki, ha nem én szabom meg, hogy mikor dolgozzak.

szept. 9. 16:44
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Vannak erre kezelések, nem?
szept. 9. 17:24
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
Nem akarsz dolgozni, valld be!
szept. 9. 17:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Szerintem senki se akar dolgozni, de azért dolgoznék ha tudnék.
szept. 9. 17:49
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
Na ezzel árultad el magad. De igen, sokan akarnak dolgozni. Van, aki haszontalannak érzi magát, ha nem dolgozik. Én vállalkozok, szívesen melózok a pénzért, amit megszerzek.
szept. 9. 18:11
 5/9 anonim ***** válasza:
22%
Lehetsz pl. prosti az úgyis ágyban dolgozik.
szept. 9. 18:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Prosti épp nem lehetek, mert egy elhízott férfi vagyok. De mondjuk edzéssel ezen lehetne változtatni.
szept. 9. 18:26
 7/9 anonim ***** válasza:
81%
Kifogást a legkönnyebb találni.
szept. 9. 18:32
 8/9 anonim ***** válasza:
74%
Az elhízás miatt is lehetsz aluszékony. Miért nem akarsz lefogyni?
szept. 9. 20:21
 9/9 A kérdező kommentje:

Pszihiátriai gyógyszereket szedek, azoktól hízhattam el(talán)

Régen fizikai munkát végeztem gyógyszerek nélkül. Akkor nem voltam elhízott. Viszont akkor migrén is volt az alvászavar mellett. Kialvatlanul jártam be dolgozni, be is szóltak nekem emiatt főnökeim nekem. Láthatóan nem voltam munkaképes állapotban.

Most nem kapok gyógyszert az alvászavar ellen, csak skizofrénia ellen. Leponex,Rxulti, Tegretol, Loranxil meg ilyenek.

szept. 9. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!