Interneten irkálunk egy sráccal. Mit csináljak, hogy fenntartsam az érdeklődését és folyamatosan keressen? Sokat vagy keveset irjak neki? Közvetlen legyek vagy inkább olyan elérhetetlen?
Jöjj rá, mi érdekli! Miről szeret beszélgetni! Vagy esetleg szívessebben fogadja hogy ha te mesélsz,beszélsz magadról!
Puhatalózd ki, mert egyénenként különbözőek vagyunk!
Amíg nem találkoztatok párszor, semmiképpen ne legyél elérhetetlen. Ha egy lánnyal online kezdek ismerkedni, és az első alkalommal tőmondatokban/szavakban válaszol, akkor úgy hagyom ott, mint a sicc.
A legjobb, amit tehetsz, hogy nem túl gyakran, de ráírsz, ha ő nem érdeklődik, és amint azt érzed, hogy találkoznál vele személyesen, fel is ajánlhatod neki.
Én sok lánnyal kezdtem úgy a beszélgetést, hogy találkozzunk inkább, mert személyesebb és jobb, de ők azt mondták, hogy inkább beszélgetnének online, aztán jöttek a tőmondatok, én meg hagytam az egészet a fenébe, mert nem érte meg az erőfeszítést.
Igen, vannak olyan nők, akik igyekeznek fenntartani a beszélgetést.
Én is ilyen lennék, de még egyáltalán nem sikerült innen férfival megismerkedni (nem értem, hogy a közel 50 éves korosztályt, miért keresik a nagyon fiatalok?!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!