Az oroszlán jegyű férfiakkal hogyan kell viselkedni, hogy
folyamatosan fent tartsuk az érdeklődését irányunkba?
Legyél természetes, különben az életed egy színház lesz.
2015. jún. 20. 04:21
"Színház az egész világ. És színész benne minden férfi és nő: Fellép s lelép: s mindenkit sok szerep vár Életében..."
(William Shakespeare)
2015. jún. 20. 07:39
3/11 anonim válasza:
:D szerintem nem előnyös ilyenekkel foglalkoznod így a férfiak 90% elkerül. Te sem gondolhatod komolyan, hogy ebben horoszkópos izének van valóságtartalma?!?! :) De ha hiszel is benne véleményem szerint ne ez alapján ítéld meg az illetőt h most bika ikrek vagy oroszlán. Napi horoszkóban is minden rádió mást mond az ikrekről pl...tehát ez egy VICC. :)
2015. jún. 20. 09:27
Oroszlán férfi vagyok 1.- dekád (aug.5.) és valóban szeretem ha én vagyok középpontban. Sokat beszélek és nagyon kedvemre való ha valaki türelmes és végighallgat. Őhozzá ragaszkodom s ha néha van egy két értelmes gondolata is akkor egymásnak lettünk teremtve.
2015. jún. 20. 09:54
Na ez a leírás az oroszlánról marhaság. A horoszkóp továbbra sem arra való, hogy aszerint válogasd meg a partnereidet, és szerepet játssz a kapcsolatban. Ésszerűbb, ha odafigyelsz az illetőre, és ösztönösen keresed, mi lenne a jó, mint ha megnéznéd mikor született, és sematizálnál.
2015. jún. 20. 10:28
Általában a hím oroszlánok nem csinálnak semmit, csak húzzák a loúbőrt, helyettük a nőstények szoktak vadászni, ők azok, akik leteszik a zebrahúst az asztalra.
A hím oroszlánok lusták, és élősdi módon a csoporttal tartatják el magukat. A falkában töltött egy vagy két szaporodási periódus után a hím nyugtalann áválik, elveszíti érdeklődését a falka iránt, és gyakran alulmarad egy hím vetélytárssal folytatott harcban. Ha veszít, más falkát keres magának. Ily módon kerülik el a beltenyészet kialakulsását. A két hím közötti harc győztese átveszi a meghatározó szerepet a falkában és az uralkodást a nőstények felett. A hím oroszlán nem viselkedik jól egy társas kapcsolatban, mert más nőstényekre kacsingat. A bikáról is írjak?
2015. jún. 20. 14:16
Mondjuk eléggé ösztönös az Oroszlán és a Nyilas és nem nagyon szereti a megjátszásokat. Az igazi szenvedélyes és piszkos fantáziájú nőket szereti, az értelmeseket is. Ugyanakkor mindig csinosnak kell lenni, otthon is :)
2015. jún. 20. 18:27
Hím oroszlánokkal akarsz kapcsolatot?! Neked a biólógia dolgozataid olyanok lettek, mint egy házimozi: 5 pont 1-es.
2015. jún. 20. 21:32
Azt írod: " Kezdődő kapcsolatom van egy bika jegyűvel."
Most az oroszlánra vagy kíváncsi, vagy a bikára?
Nem mindegy....
2015. jún. 21. 14:48
10/11 A kérdező kommentje:
Bocsi, elírtam. Oroszlán jegyüvel vagyok együtt.
Kapcsolódó kérdések: