Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Oroszlán nő (skorpió aszcenden...

Oroszlán nő (skorpió aszcendenssel) és skorpió férfi?

Figyelt kérdés

hosszabb vagy rövid táv inkább?

szenvedélyes vagy szerelmes?

tényleg nem tud bókolni a skorpió férfi? észrevettem hogy szurkál néha, de azt mondom neki, hogy oke szarok rád és ott hagyom, meg nem írok vissza rögtön hízelgőre vált

többször is alázkodtunk már meg egymás előtt viták után...

egyszer amikor mondtam viccből, hogy makacs vagyok és oroszlán, ő azt mondta hogy nem baj, megküzd velem

ezért is vagyok bizonytalan, mert a horoszkóp nem ír jókat, viszont a skorpió jellemzés egy az egybe rá illik, az oroszlán meg rám

szóval tapasztalatok?

2015. máj. 16. 17:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy szoval, kikeszitik egymast. Se veled, se nelkuled kapcsolat. Egy helyben toporognak, mert a kapcsolat nem tud elore haladni a kis sz@r vitak miatt. Skorpio nagyon is tud bokolni, ha akar.
2015. máj. 19. 13:59
 2/5 anonim ***** válasza:

A skorpiótól nincsen rosszabb, javaslom messzire kerüld el!

Én is oroszlán vagyok, tudom. A skorpió a létező leggonoszabb jegy. Kívül van minden értékük, belül teljesen semmik.

2015. jún. 1. 01:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Még egy: a környezetükben és a környezetüket manipulálva élnek.
2015. jún. 1. 01:23
 4/5 anonim válasza:
Szia! Az előző hozzászólóhoz hasonlóan én is oroszlán jegyű vagyok, férfi. A skorpiókat tényleg hanyagold! Nagyon manipulatívak és kicsinyesek tudnak lenni. Érdekes, mert emellett nagyon nagylelkűek is lehetnek, de aztán a szívességet AZONNAL a képedbe is vágják, mihelyst nem tetszik nekik valami. Akit pedig valamilyen kis konfliktus miatt meggyűlölnek, azt évtizedekig képesek átkozni, és nem látják be, hogy esetleg talán ők is elronthattak valamit.
2015. jún. 1. 13:13
 5/5 anonim válasza:
Én is oroszlán jegyű és skorpió ascendensű nő vagyok.Az oroszlánnak a rövídtávú kapcsolatok felelnek meg, de ha valakibe beleszeret arra képes évekig várni. Inkább szenvedélyes mint szerelmes, de ha szeret annak nics határa. Vágyik a dícséretre és az igazságra. Csak akkor szeret igazán ha érzi a törődést. Sok sikert, azt mondom nem lehetetlen semmi, hisz alakulóban van a kapcsolatom egy halak jegyű férfival.
2015. jún. 20. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!