Skorpió nő Rák férfi? Tapasztalatok?
Az embert a környezet alakítja. Pl. utolsó: a volt párom egyike skorpió volt, állandóan a kimozdulás, az aktív programok éltették. Nem lehet aszerint bekategorizálni egy embert, hogy mikor született.
Elhiszem, hogy ebben a rovatban sokan ezt vallják, de ez csak egy indok, amire az emberi különbözőséget fogni lehet. Mérlegből is ismertem idióta, hazug, csalfa dögöt, ismertem jólelkű, odaadó, tündéri embert.
Ha az én véleményemre is adsz, azt mondom, hogy meg kell próbálni, mint mindent a világon. A két ember vérmérséklete nem a csillagokban, hanem bennük magukban van megírva. Hogy működik e majd a kémia és a kapcsolat, az meg Fortunán múlik - tisztelegve azok előtt, akik meg mondjuk a Sorsban hisznek.
"Mind a kettö kegyetlen pokolfajzat,megerdemlik egymast! Raadasul unalmas othonülök,nem lehet öket kirangatni a lakasbol!"
Gratulálok, értelmes lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!