Bika férfi, bak nő? Vélemények, tapasztalatok?
Hát harmonikusnak nem mondható. Kb. ég és föld vagyunk, de állítólag az ellentétek vonzák egymást.
Én mint bak nő vagyok az irányító a domináns, a párom már majdnem papucs kategória.
Én lobbanékony vagyok, a páromnak meg sokszor végtelen türelme van.
Sokat vitázunk, de szerintem ez legtöbbször azért van mert nem beszélünk meg dolgokat és akkor jön az, hogy: Hát én így gondoltam, én meg úgy.
Ízlésünk az szinte ugyanaz minden tekintetben, egy étel, egy kutyafajta, egy berendezett lakás, egy autó, stb.
Bár lehet, hogy a viták, a kisebb-nagyobb veszekedések hoznak jobban össze, vagy elengedtetetlenek számunkra.
Bika férfi + rák/halak nő
Bak nő + karrier
Nem a bak nő a legrosszabb, közel sem.
Egyik legjobb barátnőm is az. Nagyon tudnak szeretni, csak nehezükre esik az érzelgősség. És ahogy láttam, nagyon fontos a karrier.
"úgytunik a bak nok a legrosszabb mind kozul, nem valoak senkihez.."
Vajon miért is????????
Azért mert nem tutyimutyik hanem irányító fajták (cégvezetők, tanárok, de mindenképp vezető beosztásban vannak), karrieristák, céltudatosak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!