Skorpió férfi- skorpió nő párkapcsolat. Tapasztalatok?
Mi jól megvagyunk,legtöbbször 24 órát együtt vagyunk (együtt dolgozunk,együtt élünk).
Makacs vagyok,hirtelen haragú és konok,párom detto,együtt mégis más,szinte sosem veszenszünk
Elsö válaszolónál a pont.
Ebböl kifolyólag pedig nem hosszútávú a kapcsolat :/
10 év és 2 gyerek nem hosszútáv még?
vagy mi vagyunk a kivétel?
második voltam
olyan mint két egymásra vadászó, egyformán jó mesterlövész.
csak állunk lesben, várjuk mit lép a másik... türelmesen... és csak várunk és várunk hogy lépjen a másik... és még mindig semmi
ez így megy egy ideje
tehát úgy tűnik halott ügy az egész
Skorpió csaj vagyok,skorpió férjjel.
Az az igazság nem egyszerű!
Mivel mind2 fél nagyon makacs,önfejű ez elég gyakran összetűzéseket okoz. Viszont egyforma a gondolkodásmódunk, nagyjából egyezik a világról alkotott képünk is.Én vagyok az alkalmazkodóbb, sokat tűrök,de mikor már betelik a pohár akkor "robbanok" :) Akkor van pár nap mosolyszünet,de mindig békülés a vége.Igazából annyira ragaszkodik egymáshoz 2 skorpió hogy valami nagyon-nagy bűnt kell elkövetni ahhoz hogy végleg eltávolodjanak egymástól. De akkor Isten ments! Mivel bosszúálló teremtések vagyunk.
A szexnek jónak kell lenni ahhoz hogy 2 skorpió megmaradjon egymás mellett,sőt... Talán a testiség a legfontosabb kapocs a másikhoz. Ha ez mellett talál más értéket is bennünk a társunk,akkor jó lesz a kapcsolat,ha nem akkor előbb-utóbb megun és továbblép.
A skorpió nem szeret az érzéseiről beszélni, inkább hagyja kihűlni a kapcsolatot ha az számára nem megfelelő. Ilyen szempontból elég alamusziak vagyunk.
Ha mindig őszinte a skorpió pár egymással,és feltétlen bizalom van közöttük kitartanak egymás mellett egy életre. Viszont a féltékenység beárnyékolhatja a kapcsolatukat,mert mind2 félti-őrzi a "zsákmányát",és van hogy ezt nem mindenki viseli el. Nem szereti magát a skorpió keretek között érezni/mint egy kalitkába zárt madár/,akkor mindig azon lesz hogy kitörjön.
Én is úgy tudom fontos az aszcendens is a párkapcs. milyenségében. De én javaslom a kínai horoszkópot is,ránk nagyon jellemző. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!