A Skorpió nő és a Kos férfi, milyen pár együtt?
Tudom, hogy nem ez alapján kell választani és stb. ilyen jellegű válaszokat nem is kérek, de ez most az Ezotéria topic, most arra vagyok kíváncsi a horoszkóp szerint mennyire illik össze a két jegy.
Azt tudom, hogy az egyik víz a másik tűz jegy.
Ez miatt elég nagy lehet a két jegy közötti ellentét,
ez jó is lehet vagy rossz?
Ha van egy kis papucshajlama a srácnak, vagy pedig valami érdeke fűzi a csajhoz (pl nincs lakása, albérletre se fussa, és hogy ne a szüleinél kelljen maradnia, inkább a csajt választja), akkor bizony elég sokáig bírják együtt. Apróbb és nagyobb viták pedig biztosan lesznek. Nagy vita után a srác lép, de ha érdeke van a csajhoz, akkor mégsem teszi.
A viták után pedig képesek kibékülni, főleg azért, mert a csaj olyan szinten ragaszkodik a sráchoz, hogy így a végső esetben azért ő is enged.
Kutya-macska kapcsolat, de van aki ezt szereti.
"Szerintem pedig pont fordítva van, a férfi ragaszkodik a nőhöz annyira és inkább a nőnek vannak érdekei.."
Igen, jellemzően a skorpió nőnek vannak érdekei. Itt arra utaltam, hogy ahhoz, hogy a kos pasi megmaradjon a skorpió nő mellett, ahhoz kell, hogy valami érdeke legyen, mert különben elég hamar szakítanak, esetleg felmelegítik néhányszor a káposztát, de ha nincs kos felől érdek, akkor nem fogja a skorpió nő mellett tűrni...
Remélem így már érthetőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!