Külföldre jelentkeztünk mosogatónak, külön szoba volt megbeszélve, de most szóltak, hogy 2 ágyasat tudnak adni csak, ti elmennétek így is?
5-1.
És akkor csodálkozunk, hogy munkavállalóval bármit megmernek tenni...
"És akkor csodálkozunk, hogy munkavállalóval bármit megmernek tenni."
Egy mosogató pozíciós akárkivel? Örülj, hogy ilyen droidmunkára kapsz valamiféle lakást, de azért finnyáskodj, hogy nincs külön szobád ingyen. :)
Te nem mész, majd megy 100 másik nyelv és hasznos tudás nélküli nyomorogni a hanyatló nyugatra az ingyen szállásra, senkinek nem fogsz ott hiányozni.
Pont az a probléma, hogy ennyire patkány a legtöbb magyar. A főnöknek tövig benyal, akihez meg nincs alárendelve, azzal meg egy rohadék. Kioktatja a legkisebb dolgokért, de a főnök f@szát egyből leszopná a legkisebb jutalomért.
Volt egy egyezség, hogy lesz külön szoba, hetekkel később pedig szarakodik a NAGY FŐNÖK, és persze én húzzam meg magamat, hát menjetek a gerinctelen q...tokba. Bemutattátok hol álltok erkölcsileg!
Nem tudom, honnan szedted ezeket, senki nem nyalt be semmilyen főnöknek. Csupán próbáltunk rávilágítani, hogy helyezd már el magadat objektíven a történetben, mert láthatóan nem érzékeled, hogy el akarsz menni az utolsó, legalja migráns munkát elvégezni, de azt várod, hogy a vörös szőnyeget gördítsék a lábad elé.
Majd akkor lehetnek igényeid, ha olyan dolgot tudsz, amit nem tud helyetted elvégezni bármelyik nagyobb testű emlős amit egy tetszőleges ketrecből rángatnak ki az állatkertben.
A probléma az, hogy a legtöbb magyar így viselkedik. Arca meg elvárásai vannak, de nem nagyon tolong amikor meg kéne fogni a munka végét.
Ne menj ki szerintem dolgozni. Marad itthon, élj közmunkán, segélyen, tetszőleges segédmunkán. Jó az neked. Közben tudod szidni a kormányt, a rendszert, a szomszéd kutyáját, bárkit aki miatt szerinted rossz az életed.
7.: Dolgoztál már hotelekben egyáltalán? Mindegyiknél csak ilyen szar alja melókra mehetsz, mosogatókat keresnek, takarítókat, pincéreket, stb.
Szerinted mérnököket meg programozókat keresnek hotelekbe?
Azt meg nem értem, hogy miért kéne eltűrnöm, hogy átakarnak cseszni, csak mert szakképzettséget nem igénylő munkakörre megyek? Hálát adnom nem kéne, hogy a lusta osztrák szarát eltakarítom, az nem elég nekik?
Egyébként képzeld el, hogy ilyen helyekre nyugati országokból is mennek diplomások, és a normálisabb helyekre kell nyelvtudás, amúgy meg pont az olyanok miatt van ilyen helyzet nyugaton, mint te!
Nem, nem dolgoztam hotelben, mert nem vagyok rászorulva, hogy ilyen munkát végezzek, itthon is tudok annyit keresni, hogy ne kelljen a lusta osztrák szarát takarítanom.
Rajtad kívül ki is tehet róla, hogy ilyen munkát kell elvállalnod?
A munkához való hozzáállásod csillagos 1-es. He a lusta osztrák szarának az eltakarítása részedről egy ekkora kegy, akkor ne csináld, szívesen megcsinálja helyetted egy üzbég vagy szuahéli bevándorló.
Értelmes ember nyilván nem szolgáltatja ki magát annyira, hogy elmegy egy olyan országba dolgozni aminek nem beszéli a nyelvét.
Azt meg légyszíves fejtsd már ki nekem, hogy miért is vagyok én felelős a nyugati helyzetért, magyar vállalkozóként, mivel nem igazán látom az összefüggést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!