Külföldre jelentkeztünk mosogatónak, külön szoba volt megbeszélve, de most szóltak, hogy 2 ágyasat tudnak adni csak, ti elmennétek így is?
Nem tudom már megint honnan keversz ide ennyi zagyvaságot. A skizofréniát pl. főleg nem.
Sajnos nem tudod vagy nem akarod értelmezni amit itt mindannyian próbálunk veled megértetni, (mert ha nem tűnt volna fel, akkor jelzem, hogy sok hozzászóló volt, még ha te azt is gondoltad, hogy minden hozzászólás ugyanattól származik) csak hajtogatod a magadét.
Nem csesznék ki sem a mosogatóval, sem a mérnökkel, nem tudom honnan szedted ezeket is. A dolog lényege még mindig az, hogy a mérnöknek van tárgyalási alapja, neked meg nincs. Ha nem tetszik amit ajánlanak, akkor nem fogsz semmiféle kompenzációt kapni, hanem megy helyetted valaki más, aki örül annak, hogy adnak szállást a munkához és nem játssza az agyát, hogy ő mekkora úr.
Az utolsó bekezdésed a társadalmi státuszról, a hierarchiáról, pénzről, nőkről megint csak nem tudom honnan jött, szó nem volt ilyenekről. Köszönöm, hogy megosztottad velem az elméletedet ezekről, de nem ismersz, így semmi fogalmad nem lehet az ilyen jellegű körülményeimet illetően.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!