Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elakadtam a karrieremben?...

Elakadtam a karrieremben? (Közgàz)

Figyelt kérdés

27 éves vagyok,BCE gazdmen szakàn végeztem, most akarom megcsinàlni az ELTE számvitel mestert, evvel kapok mérlegképest is. 29leszek ha elvégzem. Eddig SSC könyvelőként dolgoztam, sajnos nem vettek fel big4-hoz...

Érdekel a SAP illetve a könyvelés is de olyan területen szeretnék dolgozni ahol lehet előrelépni mert az SSCben akkor van előrelépés ha felmond vki vagy àtszervezés van

Milyen munkàt tudnàtok ajànlani amivel kb nettó 6-700 ezer megkapható BP-n 3-5 év utàn hogy tudjak félretenni lakàsra...

Programozni nem tudok és csak angolul beszélek, most kezdtem a németet.

ma 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Van ilyen.
ma 18:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak egy SSC-ban.

Tipikus olyan terület, hogy nyugodtan váltogathatsz horizontálisan és/vagy vertikálisan is 2-4 évente, ha csak a pénz számít (és egy SSC-ben mi más számítana)

ma 19:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Márpedig a legtöbb helyen akkor van előrelépés, ha átszervezés van, vagy felmond valaki. Ha még mindig SSC-nél dolgozol, szerintem hagyd ott, és keress egy nagyobb multi céget. Sajnos le kell húzni az éveket. De ha egy ilyen multi helyen azt látják rajtad, hogy penge vagy, érdeklődsz, gyorsan jár az eszed, jó ötleteid vannak, stb., fel fognak figyelni rád.
ma 20:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Tudnàtok ajànlani ilyen multi céget?
ma 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!