Elvégeztétek az iskolát, elkezdtetek munkát keresni, és 1 éve nem vettek fel sehova, milyen lehetőségem vannak ingyen, hogy tudnám beindítani a karrierem?
Az érettségim rosszul sikerült így nem mehetek egyetemre, van egy rendszerüzemeltető okj szakmám, ingyen hova juthatok be, jöhet bármiféle munkahely, iskola, bármi, most jelenleg nem dolgozok, nem tanulok, ezért tettem fel a kérdést, hova fogok bekerülni így?
21/F
Tanulj piac képes szakmát!
Hagyd az egyetemet, nem neked való.
Hogyha fizikai munkát nem tudsz végezni, akkor a helyedben nagyon komolyan ráfeküdnék az érettséginek, mert másképp nem lesz miből megélni!
Én pl érettségi előtt szinte semmit se készültem, viszont az összes éven odafigyeltem az órákon, matek, fizikából kíváló voltam, többi pedig meglett valahogy. Érettségin is ezt a szintet hoztam, többi tantárgy nem érdekelt.
Téged melyik tantárgy érdekel, melyik ad sok pontot a felvételn? Miért sikerült mégis rosszul? Ez a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!