Baráth Andrással kapcsolatban vannak vélemények? A karrierem totálisan megfeneklett, egy napot nem tudok az eredeti szakmámban dolgozni, annyira benéztem. Teljes újratervezés kell, és nem tudom ezt egyedül kiötleni.
Nincs vele tapasztalatom. Nem hiszek benne.
De mi az hogy megfeneklett? Pályakezdő vagy? Kiadásaid? Bevételed van jelenleg?
Milyen szakmád van, mihez értesz még? Mennyire sürgős a munka?
Ezek ismeretében megpróbálunk véleményt formálni.
-ChatGPT, amivel legeneráltatod magadnak az önéletrajzot és kölönféle motivációs leveleket, akár több nyelven?
-Online csoportok, ahol nem csak tanácsokat adnak, de már rögtön be is ajánlanak a saját cégükhöz, mert ha felvesznek és beválsz akkor ők is kanpa érte pénz?
-Egyéb online erőforrások, amikért esetleg kell fizetni pár ezen forintot?
Szerintem még sok dolgot meg lehet próbálni és érdemes is mielőtt 50-100 ezret kifizetsz egy "profihoz", aki a szakmádhoz lehet nem is ért, de rád szán 1-2 órát és alkot valamit, amire azt mondja, hogy jó.
Soha nem fizettem be hozzá de szerintem alapvetően jó dolgokat mond. Érdemes a podcast-sorozatukat is végighallgatni.
Nem tudom mennyire működnek "klubként", ha valóban igen, akkor az hiánypótló. Én nagyon sok emberrel beszélgetek rendszeresen munkáról és töredéke az, ami valóban értékes.
Én az ellenkező irányból jövök, engem arról győzött meg (részben ő), hogy nincs szükségem karrierváltásra, teljesen jó ahol vagyok, ott kell egymásra raknom a kockákat.
Mit jelent nálad a "megfeneklés"? Lehet, hogy neked sincs másra szükséged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!