Mentetek azzal valamire, hogy próbáltatok beilleszkedni, és nagyon rendesek voltatok a kollégákkal?
Figyelt kérdés
ma 14:06
A kérdező szavazást indított:
Igen, Nő vagyok!
Igen, Férfi vagyok!
Nem, Nő vagyok!
Nem, Férfi vagyok!
Csak megszívattam magamat ezzel a hozzáállással, Nő vagyok!
Csak megszívattam magamat ezzel a hozzáállással, Férfi vagyok!
5 szavazat
2/6 anonim válasza:
Mit erzel pontosan, mikor kiirsz egy ilyen kerdest?
3/6 A kérdező kommentje:
2.: Nem kérdezősködni, válaszolni!!
ma 14:16
5/6 anonim válasza:
Nem "próbáltam" egyszerűen csak adtam magam amilyen vagyok.
Konfrontáció kerülő, segítőkész szorgalmas, nem túl szószátyár, de ha úgy van be tudok csatlakozni egy beszélgetésbe ha úgy érzem hogy van igény ott a társaságomra.
Az lett a végeredménye, hogy kb minden régi munkahelyemen kedveltek, kedvelnek a jelenleginél is.
Azok a volt kollégák is keresnek mikor szerveznek valami kis bandázást évente egy-kétszer ahonnan már 6 éve eljöttem.
6/6 anonim válasza:
Sohasem gondolkoztam szélsőségekben. Nem próbáltam sem jóemberkedni mindenkivel, sem elzárkózni bármifajta segítségadás vagy apróbb szívesség elől. Nem igénylem azt, hogy mindenki kedveljen vagy felfigyeljen rám, szeretek inkább beolvadni a tömegbe. Elvégzem a munkámat tisztességesen, felveszem a fizetésemet és kész. A tapasztalatom az, hogy sem alulteljesíteni, sem felülteljesíteni nem kifizetődő igazán az átlagot. Jó kapcsolatok meg vagy kialakulnak így is, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!