Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha elmész egy újmunkahelyre...

Ha elmész egy újmunkahelyre dolgozni, mindig abban a tudatban vagy hogy majd ott jobban megfognak becsülni, és az életed végre értelmet nyer valamilyen szinten, de idővel rákell jönnöd hogy megint egy újabb átverős cégnél kötöttél ki?

Figyelt kérdés

ma 18:31
 1/3 anonim ***** válasza:
9. munkahelyig bíztam ebben, aztán a bizalom elveszett.. inkább vállalkozó lettem.
ma 18:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem, nem áltatom magam hamis illúziókkal.

Odamegyek, bele adok mindent, idővel úgy is kiderül, hogy van-e értelme, megbecsülnek-e, de ha úgy érzem zsákutca a hely akkor dobbantok tovább.

Most éppen találtam egy jó helyet, ahol elég támogató a közeg, 8 év alatt ez a negyedik munkahelyem.

ma 18:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Engem nem kell megbecsülni, csak megfizetni.

Az életem meg nem a munkahely miatt nyer értelmet.

ma 18:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!