Mennyi időt foglalkoztok ténylegesen munkátokkal, karierretekkel?
Figyelt kérdés
Mennyi a ténylegesen munkával eltöltött idő heti szinten?
Heti 40 órás munkaviszonynál heti 40 órát bent is kell töltenetek az irodában, vagy elég a törzsidőben bent tartózkodni? Home office lehetőségetek van?
nov. 18. 16:26
1/6 anonim válasza:
Én vállalkozó vagyok és nagyon sokat. 42 óram megy el a konkrét melóval és plusz heti 2-3 óra az ügyintézés, stb...
2/6 anonim válasza:
Vállalkozó vagyok, változó. Heti 30 órától, heti közel 100 óráig bármi előfordul.
3/6 anonim válasza:
40 óra fix. F*stalicska cégnél dolgozom, itt nem ismernek se törzsidőt, se sabbaticalt, se mást, csak a dolgozók lehúzását.
Aztán hazajövök és még 2-3 óra megy a vállalkozásba. Jövő karácsonykor csak a vállalkozásomból akarok élni.
4/6 anonim válasza:
Napi fix 8 órás melóm van, de a tényleges munka kb. 1-2 óra max. Van amikor több, de általában ennyire jön ki.
5/6 anonim válasza:
Én napi 8 órás alkalmazott vagyok, de napi 2 óránál többet évek óta nem dolgoztam, volt olyan, mikor még ennyit se. Ha eleget bizonyítasz és elég magasra jutsz, akkor a szakmai tekintélyed már eltart, nem különösebben kell dolgozni is mellé.
6/6 anonim válasza:
Nekem 40 órás munkaviszonyom van, egy percet sem kell bent lennem, full home office. Nincs törzsidő, annyi, hogy van heti 1-3 meeting (ez klasszik munkaidőben), azon ott kell lenni, de ezt leszámítva akár éjszaka is dolgozhatok, ha nekem úgy jó. Változó, hogy mennyit dolgozom, van, hogy egész nap alig csinálok valamit, de tegnap pl. 10 órát dolgoztam. Általában azért 8 óra alatt vagyok bőven (4-5-6), mert gyorsabban dolgozom az átlagnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!