25 év felettiek, van munkátok?
Figyelt kérdés
Amig 25 alatt voltam, rengeteg munkalehetőségem volt. Diákmunkák nagyon jó pénzért (az aktív dolgozók nem kerestek annyit mint mi diákok) és azt hittem ha elmúluk 25 éves, utána is ilyen jó fizetéseim lesznek, és rengeteg munkalehetőség. Ki is röhögtem a 25 fekettieket meg az idősebbeket akik munkanèlküliek, hogy lusták dolgozni, rengeteg munkalehetőség van. En pesten voltam diákmunkán iskola mellett. Csakhogy ahogy elmúltem 25, és visszamentem vidékre, (Zala megye) szembesültem a valósággal: munka nincs, max gyárak, baromira nem fontos a diploma se, mert felveszik a 25 alattiakat, azokat váltogatják. Bp-n ugyanez a helyzet. Ha valaki elmúlt 25 akkor már nem kell oda, ahova addig kellett?ma 15:27
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem a kor miatt van, hanem mert
1) Elköltöztél Budapestről
2) Diákmunkákat nem tudsz vállalni, kedvező adózás kilőve (bár ez elvileg nem baj, mert amikor egy gyakornokot átvesznek Juniornak, akkor annyit nő a fizetés, mint máskor szinte soha)
3) Jelenleg nagyon rossz a munkaerőpiaci helyzet.
2/7 A kérdező kommentje:
3-as de itt ezen az oldalom is dicsekednek hogy menyi munka van, aki megmunkanélküli, azt meg gondolkodás nélkül hibáztatják.
ma 15:50
3/7 anonim válasza:
Nincs! 35 vagyok! Mindenhol a 25 év alattiakat részesítik előnyben mert kap rá támogatást és motiváltabb mivel 80 ezerrel többet visz haza SZJA kedvezménye miatt. Őket jobban lehet irányítani és megfélemlíteni.
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor miért bántják a 25 feletti munkanélkülieket? Meg alapvetőn a munkanélkülieket.
ma 16:10
6/7 anonim válasza:
"Akkor miért bántják a 25 feletti munkanélkülieket? Meg alapvetőn a munkanélkülieket."
LoL
7/7 A kérdező kommentje:
6-os mit lol? A munkanélkülieket agyon csesztetik te is tudod. Teljesen inkorrekt módon. Nálunk pl nincs munka Zalában. Ha van is, borsodi fizetésekel azonos a fizu.
ma 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!