Kell diploma manapság ?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok arról a hozzáállásról, hogy diplomának kell lennie a mai világban ? Nem arról beszélek hogy aki orvos akar lenni neki kell e hanem hogy kell diploma. Valamilyen kell mert jó ha vannov. 7. 16:44
11/12 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Én a mai eszemmel, tapasztalatommal, ha visszamehetnék biztos, hogy inkább valami szakmát tanultam volta. Biztos, hogy többet keresnék. Kedvem, affinitásom is lenne hozzá. (Mielőtt jön a kontra, nem, nem bölcsész vagyok, se nem könyvtáros és még csak tanár sem.)
12/12 anonim válasza:
Eladható szaktudás kell.
Ennek megszerzésében segíthet egy diploma vagy egy szakképzés is.
De azon túl, hogy vannak semmire való egyetemi és szakképzések is, egy jó nevű intézmény értelmes képzését is el lehet végezni úgy, hogy értetlen hülyeként kerülj ki róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!