Pályakezdő informatikusként bruttó 500e jónak számít?
"Vas megye akkor is legalább 6-700 at meg kéne tudnod keresni minimális tapasztalat mellett"
Nem igaz. Én gyakornokként kezdtem a cégnél. Amikor végeztem akkor vettek át teljes állásba. De tudom, hogy pl más csoporttársaim akik végeztek és felvették őket vidéken máshova nekik is max ilyen bruttó 520e-570e közti ajánlatokat adtak még akkor is ha multi cégről volt szó mint pl a flex vagy a Opel gyár Szentgotthárdon.
Informatikusként mégha nem is prográmozási terület egy kicsit az átlag alatt van. De amugy a vidéki keresetekhez mérten átlagosnak számít kb...
#12 kérdező akkor minek kérdezel ha eldöntötted hogy mi a válaszod?
Egyébként mindegyik említett cég gyár, még csak közel sincsen az informatikai vagy SSC szektorhoz. Autógyárak pedig hírhedtek a rossz IT fizetésekről.
Arról nem beszélve hogy ennyit nem IT területen is megkeresel, még megyeszékhelyen is.
Nem. Minden embernek 2 millió nettót kellene fizetni. Tudástól függetlenül. Szocializmus jobban működött.
Csak utánoztam a magyarok nagy részét, e lehet rajta gondolkodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!