Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pályakezdő informatikusként...

Pályakezdő informatikusként bruttó 500e jónak számít?

Figyelt kérdés
nov. 6. 21:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%
Kicsit ilyen KKV-s mindenes vagy. BPn a kezdő fizuk is 800 körültől kezdődnek, még ha azt veszem hogy Vas megye akkor is legalább 6-700 at meg kéne tudnod keresni minimális tapasztalat mellett.
nov. 9. 20:38
 12/16 A kérdező kommentje:

"Vas megye akkor is legalább 6-700 at meg kéne tudnod keresni minimális tapasztalat mellett"

Nem igaz. Én gyakornokként kezdtem a cégnél. Amikor végeztem akkor vettek át teljes állásba. De tudom, hogy pl más csoporttársaim akik végeztek és felvették őket vidéken máshova nekik is max ilyen bruttó 520e-570e közti ajánlatokat adtak még akkor is ha multi cégről volt szó mint pl a flex vagy a Opel gyár Szentgotthárdon.

nov. 9. 21:01
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Informatikusként mégha nem is prográmozási terület egy kicsit az átlag alatt van. De amugy a vidéki keresetekhez mérten átlagosnak számít kb...

[link]

nov. 9. 21:19
 14/16 anonim ***** válasza:
10%

#12 kérdező akkor minek kérdezel ha eldöntötted hogy mi a válaszod?

Egyébként mindegyik említett cég gyár, még csak közel sincsen az informatikai vagy SSC szektorhoz. Autógyárak pedig hírhedtek a rossz IT fizetésekről.

Arról nem beszélve hogy ennyit nem IT területen is megkeresel, még megyeszékhelyen is.

nov. 9. 22:13
 15/16 anonim ***** válasza:
38%

Nem. Minden embernek 2 millió nettót kellene fizetni. Tudástól függetlenül. Szocializmus jobban működött.

Csak utánoztam a magyarok nagy részét, e lehet rajta gondolkodni

nov. 17. 06:49
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az életszakaszban még teljesen mindegy. Az fontosabb, hogy az első munkahelyeid milyenek és ott miket csinálsz. Amit itt csinálsz, az nem hangzik rosszul, ha ezzel akarsz foglalkozni.
jan. 6. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!