Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van még olyan, akit mostanában...

Van még olyan, akit mostanában vettek fel bármilyen IT-s de Junior pozícióra?

Figyelt kérdés
Ha van ilyen, megírod kérlek, hogy milyen poziról van szó, és mennyi a bruttód?

okt. 26. 15:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is junior állást keresek
okt. 26. 17:31
 2/16 A kérdező kommentje:

Én már azon gondolkozom, hogy kitanulom a WordPresst meg feltúrbózom az angolom, és külföldi + magyar ügyfeleknek fogok oldalakat és webshop-okat csinálni..ez is időbe telik, de legalább járható út, ha nem fognak felvenni sehová..még mindig jobb, mint gyárba menni szalag mellé. Esetleg később marketinggel is kiegészíteni, még tovább menve csapatot építeni a vállalkozásba..csak elsőre nem ez lenne a tervem, de ha nem lesz más kénytelen leszek (WordPress-esként már amúgy dolgoztam is korábban cégnél, csak nem túl sokat).

Kitartást Neked! Szerintem jó, ha Neked is van valami "B" terved.

u.i.: a WordPress-el kapcsolatban tudom, ez is telített, és tengernyi hátránya van, de előnye is, szóval ezzel kapcsolatos rosszindulatú megjegyzéseket nem kérnék, köszönöm! Teljesen 0-ról nem mernék ügyfelezni ezzel sem, de mint írtam ebben már van tapasztalatom, még ha csak pár hónap is..aztán én is fejlődök folyamatosan, amit az árazásom is lekövet nyilván.

okt. 26. 18:05
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem programozási terület ugyan de engem júniusban vettek fel alkalmazás üzemeltetőnek egy vidéki céghez. A fizetésem ügyeletekell és mindenel együtt kb bruttó 490e és havi 27e cafeteriat kapok.
okt. 26. 18:33
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
*ügyeletekkel és mindennel
okt. 26. 18:37
 5/16 A kérdező kommentje:

Értem, az szomorú :( előző helyen (nem a WP-s) bruttó 600 -at megkaptam (programozás volt). Csak sajnos az az érzésem ma 2024-ben és még mindig juniorként nem kérhetek el bruttó 600-at sem már, hanem lejjebb kell menni..ezért vagyok kíváncsi másoknál mizu, és mondom így itt hátha el merik mondani, névtelenül..

Kíváncsiságból pár hete face-n egy fake profillal jelentkeztem egy állásra (Cv nélkül) ahol kértek fizetési igényt, és mondom írok egy nagyon alacsony összeget, hátha...írtam bruttó 300, na erre elkezdtünk chat-elni a faszival..aztán feljebb akartam vinni, utána lerázott, persze írta, majd keresnek..igaz bruttó 500 fölé mentem, azt hittem az lenne amúgy a normális..tévedtem.

okt. 26. 19:19
 6/16 anonim ***** válasza:
23%
Wp :)) tevuton jarsz es egyre rosszabb iranyba haladsz
okt. 26. 19:22
 7/16 A kérdező kommentje:
Szóval nem biztos a gazdasági válság az oka, lehet oda jutottunk, hogy az AI egyelőre kiváltotta a juniorok többségét. :(:( csak ha meg nem tudok beírni a cv-be 3+ év tapasztalatot, akkor meg hogy jelentkezzek medior-os pozikra..még ha érzésre a tudásom lenne is ott, nem tudom igazolni valós munkahellyel..de ugye előbb utóbb meg kell törjön a jég, mert elfogynak a felszívható medior-ok és senior-ok, és ha kell plusz ember már nem lesz más opció, mint a juniorok, csak jó lenne tudni ez mikorra várható..
okt. 26. 19:25
 8/16 A kérdező kommentje:
6: nemcsak WP-ben gondolkozom, mást is elkezdtem tanulni, amivel tudnék esetleg vállalkozni..csak alapból nem vállalkozni szeretnék, de lehet rá leszek kényszerítve, mert mondom fizikai munkát nem akarok. Te mit tennél? Tanulnám a végtelenségig (pl. még 1,5 évig) azt remélve, hátha majd pont utána felvesznek? Oké van még tartalék, nade nem hosszú évekre..meg nem ezt kéne teljesen felélni.
okt. 26. 19:28
 9/16 A kérdező kommentje:
*Tanulnál
okt. 26. 19:28
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Diplomád van? Ez most juniorok/pályakezdők esetén igencsak fontos lett. Ha másra nem is de arra jó, hogy túljuss vele a HR szűrön.
okt. 26. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!