Van még olyan, akit mostanában vettek fel bármilyen IT-s de Junior pozícióra?
Figyelt kérdés
Ha van ilyen, megírod kérlek, hogy milyen poziról van szó, és mennyi a bruttód?okt. 26. 15:05
11/16 A kérdező kommentje:
Még nincs, de folyamatban..később kezdtem bele..
okt. 26. 19:48
12/16 anonim válasza:
Br 800al kezdtem egy hónapja egy fintech cégnél.
13/16 anonim válasza:
folyamatosan veszünk fel juniorokat br 700-750-nel, C++ elsősorban.
14/16 anonim válasza:
Nalunk is hasonló a bersav mint 13nal, 650-750 java. Ha valakin latszik hogy dolgozni akar es benne van a tudasvagy akkor eleg jo eselyel felvesszuk. Sokan vannak a cegnel akik gyorstalpalot vegeztek ma meg projekteket visznek, persze olyanok is boven akadnak akik par ev utan elmennek
15/16 anonim válasza:
14: gondolom mindent is kell tudni, hogy egyáltalán elgondolkodjatok az egészen..full vicc ma már a java-s közeg..inkább bármi más, mint az..új projektek már nem is igazán ebben indulnak, csak az ősrégi legacy kód mindenhol, amit reszelni kell..így a fluktuáción sem csodálkozom, mert nagyobb a stressz emiatt.. ez a technológiai igény folyamatosan apad, nemzetközi viszonylatban is.
16/16 anonim válasza:
Kérdező, javaslom nyelveket tanulj, angolt, németet (főleg németet), és külföldön próbálkozz, valszeg nagyobb esélyed lesz, mint itthon, ha junior vagy (én itthonról dolgozok kifelé), csak legyen magabiztos a nyelvtudás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!