Mennyi egy kezdő pedagógus fizetése alapdiplomával és mennyi egy mesterdiplomával, mi a különbség fizetés terén?
amikor rákerestem, azt hittem, hogy rosszul látok...
elég kicsi a különbség...
#5, ugyan nem pedagógus vagyok, MSc mérnöki diplomám van, így hivatalosan általános- vagy középiskolákban nem is taníthatok. Jelenleg az egyik "nagy" hazai egyetemen oktatok. Lassan meglesz a 15 év munkatapasztalatom. Elmarad a fizetésem a fent írt számoktól.
Ne kímélj, jöhet a lepontozás, szerinted hazudok, mert nincs jobb dolgom, mint ezzel szórakozni!
De lehet mellette feketén magánórákat tartani, ahol gennyesre keresheti magát a kedves pedagógus. Emiatt persze nem megy a rinya, nagyon nagy hallgatás van róla, hiszen adóelkerülésről van szó. És nem, nem a levegőbe beszélek, bár nem vagyok tanár, de szoktam különórákat vállalni és tudom, hogy milyen pénzek vannak benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!