Gyakornokként bruttó 528 800 ft a kezdő. Mesterképzés +2%, azaz 539 376 ft.
nov. 3. 13:55
3/13 A kérdező kommentje:
amikor rákerestem, azt hittem, hogy rosszul látok...
elég kicsi a különbség...
nov. 3. 15:40
4/13 anonim válasza:
Viktor ezt intezte
nov. 3. 16:21
5/13 anonim válasza:
Nevetségesen kevés.
nov. 3. 16:38
6/13 anonim válasza:
#5, ugyan nem pedagógus vagyok, MSc mérnöki diplomám van, így hivatalosan általános- vagy középiskolákban nem is taníthatok. Jelenleg az egyik "nagy" hazai egyetemen oktatok. Lassan meglesz a 15 év munkatapasztalatom. Elmarad a fizetésem a fent írt számoktól.
Ne kímélj, jöhet a lepontozás, szerinted hazudok, mert nincs jobb dolgom, mint ezzel szórakozni!
nov. 7. 07:33
7/13 anonim válasza:
Valaszt kaptal a kerdese, sot te magad jartal utana,megis kiemelted. Retardalt vagy?
nov. 7. 08:07
8/13 anonim válasza:
De lehet mellette feketén magánórákat tartani, ahol gennyesre keresheti magát a kedves pedagógus. Emiatt persze nem megy a rinya, nagyon nagy hallgatás van róla, hiszen adóelkerülésről van szó. És nem, nem a levegőbe beszélek, bár nem vagyok tanár, de szoktam különórákat vállalni és tudom, hogy milyen pénzek vannak benne.
nov. 7. 14:56
9/13 anonim válasza:
#8 Ja, persze, szerencsétlen tanár, akinek erősen kötött a munkaideje, a szabadidejében még plusz munkát vállal, hogy megélhessen. Hetente mondjuk tud 5-6 magánórát adni, ha nem akar kipurcanni, az 3-4 ezres óradíjjal havonta 100 ezer plusz. Ezt nevezed te akkora hatalmas keresetnek?
nov. 7. 15:07
10/13 anonim válasza:
Te ismersz tanárok? Erősen kötött :D Ja, a valóban kötött óráit letudja, utána azt csinál, amit akar. Én ismerek tanárokat, azt nézik, hogy mikor tudnak minél hamarabb lelépni. Heti 5-6 magánóra :DDDD hazaér délután 2-3kor és nyomja 7-8-ig. Aki én ismerek és nem minden nap persze. Azt mondta, hogy ebből él, félre tudja rakni a tanári fizetését.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!