Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit gondolhat rólam a volt...

Mit gondolhat rólam a volt főnököm ?

Figyelt kérdés

Pár hónapot dolgoztam egy helyen, jóban voltam a főnökömmel is, együtt kávéztunk, mindent elmagyarázott, segitett a munkában.. de én otthagytam mert mást akartam csinálni.

Most visszamennék a céghez mert nem jött be amièrt váltottam.

Szerintrtek mit gondolna rólam a volt főnököm? Felvenne?

Nem válltunk el rosszban, letöltöttem a felmondási időt is.

nov. 2. 20:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Akkor szerintem semmi rosszat, max a jövőben szakmailag nem vesz annyira komolyan, nem épít rád hosszabb távon, mindig készen lesz rá, hogy olyan projecteket adjon, amiben tud pótolni könnyedén.

nov. 2. 22:21
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Cégvezetőként nem érzelmi alapon döntesz, mint itt sokan hiszik. Ha jó munkerő voltál, akkor vissza fog venni.
nov. 3. 04:57
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én már vettem vissza volt dolgozómat. De volt ellenkező példa is.

Valóban nem érzelmi alapon döntök, hanem azt nézem, hogy a vállalkozásomnak melyik döntésem előnyös.

nov. 3. 07:12
 14/17 anonim ***** válasza:
89%

Biztosra úgyse tudja senki a volt főnököd kívül. Ahol én dolgozok időnként visszavesznek embereket, de jellemzően ha nagyon jó munkaerő volt vagy ha nagyon speciális tudása van, amit nehezen pótolnak. Van akit meg elhajtottak, mert anno örültek is hogy felmondott, miután nem volt egyszerű eset vele dolgozni, de annyira meg nem volt problémás hogy könnyen ki tudták volna rúgni.

Érdemes lenne a volt főnökkel felvenni a kapcsolatot és megbeszélni, hogy kaphatsz-e egy újabb esélyt vagy felejtsd el ezt a céget. Jobb esetben nem érzelmi alapon döntenek, de neki is rizikó hogy most meddig maradsz. Én is láttam már olyat hogy valakit visszavettek, aztán fél éven belül újra beadta a felmondását, más meg évekkel később is itt van még.

nov. 3. 09:14
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
13, igen, de ha beleveszed az érzelmi részt, akkor rájössz, hogy valószínűleg újra le fog majd pattanni a cégtől és ez összességében hátrányos. Nem?
nov. 5. 11:26
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Új ember is bármikor pattanhat, nem ennyire egyszerű azért. Ha meg olyat veszel vissza aki már ott dolgozott mégse nulláról kell kezdeni a tanítást, van előnye annak is ha inkább vkit visszavesznek.
nov. 5. 13:50
 17/17 anonim ***** válasza:

"hogy valószínűleg újra le fog majd pattanni a cégtől és ez összességében hátrányos. Nem?"

Azért írtam, hogy volt akit visszavettem, volt, akit nem. A "múlt" számít, és az is, hogyan lépett le tőlem, valamint mi volt az oka rá.

Csak egy "botlás" volt és tanult belőle, vagy hazárdírozik.

nov. 6. 04:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!