Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit gondolhat rólam a volt...

Mit gondolhat rólam a volt főnököm ?

Figyelt kérdés

Pár hónapot dolgoztam egy helyen, jóban voltam a főnökömmel is, együtt kávéztunk, mindent elmagyarázott, segitett a munkában.. de én otthagytam mert mást akartam csinálni.

Most visszamennék a céghez mert nem jött be amièrt váltottam.

Szerintrtek mit gondolna rólam a volt főnököm? Felvenne?

Nem válltunk el rosszban, letöltöttem a felmondási időt is.

nov. 2. 20:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Nem ismerem a főnököd de azt tudom, hogy nekem korábban volt egy olyan vezetőm aki fű alatt hangoztatta, hogy aki egyszer felmond, többet nem veszi vissza. Így is tett.
nov. 2. 21:20
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
Hívd föl, kérdezd meg. Nem értem, hogy miért kell találgatni?
nov. 2. 21:41
 3/17 anonim ***** válasza:
83%

ÉN, nem tudnék megbízni olyan emberben, aki lelép, majd visszakönyörgi magát, mert meggondolta. ÉN, elhajtanálak. ÉN.

ŐSZINTÉN!

Te megbíznál a helyében magadban, miután leléptél?

nov. 2. 21:43
 4/17 anonim ***** válasza:
78%
Én is elhajtanálak, de nem vagyunk egyformák. Nem tudom milyen terület, és mennyire van megszorulva, mert azért hallottam olyat, hogy visszavettek valakit, de az első leépítésnél te leszel az, akit elküldenek. Szerintem inkább máshol próbálkozz.
nov. 2. 21:48
 5/17 anonim ***** válasza:
91%
Azt gondolja , hogy egy szerencsétlen balfácán vagy, az ilyent meg nem jó alkalmazni.
nov. 2. 21:56
 6/17 anonim ***** válasza:
Milyen munkáról van szó?
nov. 2. 21:57
 7/17 A kérdező kommentje:
IT -ban lenne a munka
nov. 2. 22:01
 8/17 anonim ***** válasza:
70%
7.-re. 3. vagyok. Na akkor pláne nem vennélek vissza! Láttam már jó pár emberkét a "fajtádból", és tudom, hogy újra le fogsz lépni.
nov. 2. 22:05
 9/17 anonim ***** válasza:
Mennyi idő telt el?
nov. 2. 22:10
 10/17 A kérdező kommentje:
2 év
nov. 2. 22:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!