Mennyire számít jónak ez a fizetés? Mennyit tudnánk félre rakni belőle?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok, most végeztem gyógyszerészként. Nettó kb 520-540ezer forintot keresek. Barátnőm diplomás ápoló most csinálja a mesterképzést,de mellette dolgozik félállásban (még nem kapott fizut) ő 25 év alatti még. Teljes állásban bruttó 610 ezer forint lenne a fizetése, ha 25 év feletti lenne. Albérletben élünk 140+rezsiért. Korábban kollégiumban éltünk és sok családi támogatást kaptunk, de most már szeretnénk a saját lábunkon megállni és szeretném kérdezni, hogy kb mennyit lehet ilyen fizetésekből félre rakni? Van egy autónk még.tegnap 14:12
1/16 anonim válasza:
Tehat kb 750koruli a beveteletek.
Legalabb 300k, de a 200k is oke ha mondjuk nem csak otthon ulnetek mindig.
2/16 A kérdező kommentje:
köszönöm!
tegnap 14:32
4/16 anonim válasza:
Hát én kb semennyit, havonta olyan 1 millát költünk a családdal.
5/16 anonim válasza:
Lehetetlen erre általános választ adni, mi pl. ennyiből negatív félmilliót raknánk félre, de ezzel te nem vagy előrébb. (35F + 30N + 2 gyerek)
6/16 anonim válasza:
Kevesebből élünk 1 gyerekkel és úgyis megvan a 100-150e havi megtakarítás.
8/16 anonim válasza:
Ilyen jól fizet a gyógyszerkedés?
Nem hiába nem járok a patikába, vagyonokat kell otthagyni...
9/16 A kérdező kommentje:
7-es nett,igen
tegnap 19:18
10/16 anonim válasza:
Érdekes kiíródik egy kérdés egy nettó összegről, hogy jó vagy rossz erre többet beírják, hogy 2-3 meg x gyerekkel milliót költenek el havonta. Ki a francot érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!