Soproniak! Milyen óvoda kompatibilis állás van Sopronban?
Figyelt kérdés
Jövőre megy a gyerek óvodába, már elkezdtem nézegetni jó pár hónapja az állas hirdetéseket, de kb semmi nincs ami óvoda időben lenne, ha mégis van minimálbérért, az albérletünk többe kerül…milyen cégekhez lehet jelentkezni ami nem több műszakos és nem napi 10 órát kell bent lenni? Vagy ha nem Sopronban akkor esetleg akik gyerek mellett ingáznak ketten is Ausztriába, hogyan oldjátok meg? Ausztriában a határ közelében tudtok esetleg akár takarító állást? Segítségünk nincs, bébiszitternek sokat kell fizetni, ahhoz nekem is sokat kéne keresnem.. :D privátban is írhattok céget nem muszáj ideokt. 30. 15:27
11/17 A kérdező kommentje:
Előtte nem ebben a városban dolgoztam, nem innen mentem el csedre :D
okt. 30. 16:53
12/17 anonim válasza:
Ha egyszerű kérdésekre se tudsz válaszolni, biztos nem vennének fel sehova.
13/17 A kérdező kommentje:
Nem én nem tudok, te nem tudsz értelmezni és olvasni, add már meg a nevedet és a számodat, beszélgessünk már élőben, kíváncsi lennék akkor is ekkora lenne a pofád
okt. 30. 16:56
15/17 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy ehhez már nyuszi vagy, csak a géped mögött anonim válaszolóként nagy a szád
okt. 30. 17:02
16/17 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom hogy ilyen elkeseredett vagy, gondolom se barátid nincsennek, de az ilyen embertől a rokonai is elfordulnak mint amilyen te vagy
okt. 30. 17:03
17/17 anonim válasza:
Nem, épp temetőbe megyünk. Azt ugye vágod, hogy nem egy ember valaszolgatott itt neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!