Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Soproniak! Milyen óvoda...

Soproniak! Milyen óvoda kompatibilis állás van Sopronban?

Figyelt kérdés
Jövőre megy a gyerek óvodába, már elkezdtem nézegetni jó pár hónapja az állas hirdetéseket, de kb semmi nincs ami óvoda időben lenne, ha mégis van minimálbérért, az albérletünk többe kerül…milyen cégekhez lehet jelentkezni ami nem több műszakos és nem napi 10 órát kell bent lenni? Vagy ha nem Sopronban akkor esetleg akik gyerek mellett ingáznak ketten is Ausztriába, hogyan oldjátok meg? Ausztriában a határ közelében tudtok esetleg akár takarító állást? Segítségünk nincs, bébiszitternek sokat kell fizetni, ahhoz nekem is sokat kéne keresnem.. :D privátban is írhattok céget nem muszáj ide

okt. 30. 15:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Előtte hol dolgoztál?
okt. 30. 15:44
 2/17 anonim ***** válasza:
Le ne írd, hogy mi a szakmád!!!
okt. 30. 16:09
 3/17 A kérdező kommentje:
Szakmám nem lényeges, minimálbérért lehet elmenni vele dolgozni, semmit nem ér.
okt. 30. 16:12
 4/17 anonim ***** válasza:
59%

3.-ra. Akkor mit vársz??? Nyilván alulképzett vagy, így nem írhatunk sebész vagy mérnök melót, 800-ért.

Legyél takarító, akár feketén, maszekban! Meg elve, ilyen melókat SZEMÉLYESEN keress! takarítás, mosogatás, idősek mosdatása, futárkodás,...

okt. 30. 16:16
 5/17 A kérdező kommentje:
Ha sebész vagy mérnök meló érdekelne azt írtam volna… mivel nem lényeges a szakma így nem írtam, nem ez volt a kérdésem milyen szakmában tudok elhelyezkedni
okt. 30. 16:17
 6/17 anonim ***** válasza:
56%
Akkor mégis mi a szart akarsz?
okt. 30. 16:23
 7/17 anonim ***** válasza:
59%

Alulképzett vagy.

Nem tudsz teljes munkaidőben melózni.

Több kéne, mint a minimálbér.

Támadod a segítő kérdezőt.

Sok sikert!

okt. 30. 16:24
 8/17 A kérdező kommentje:
Ki támadja? Te jó ég🤣 itt vmi nem stimmel nálad, ebben semmi segítő szándék nem volt kezdjük ott, a másik meg hiába tanulnék bármit is, itt minden alul van fizetve, teljes munkaidőt tudnék vállalni óvoda időben de látom nem sikerült értelmezni amit leírtam, csak ha nem tudsz olvasni nem értem miért írsz
okt. 30. 16:26
 9/17 A kérdező kommentje:
Ti ide csak azért jártok mert unatkoztok? Akár milyen kérdésnél olvasom a válaszokat mindig mindenkit ilyen válaszokat kap, így nincs értelme már ennek az oldalnak
okt. 30. 16:28
 10/17 anonim ***** válasza:
77%
Első kérdésem az volt, előtte mit dolgoztál? Arra csesztel válaszolni, te csak kevés idő alatt, 0 tudással akarsz sok pénzt keresni. Menj prostinak oviidőben.
okt. 30. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!