Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 1400 ftos nettó órábér már...

1400 ftos nettó órábér már benne a pótlékkal mert anélkül ennyi se lenne nem röhejes Pesten?

Figyelt kérdés
okt. 29. 10:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Gondolom a kérdező, a hírhedt alapítványi iskolás kérdező. Van három "diplomája" és ennyi.
okt. 29. 18:08
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát én neked még ennyit se adnék kérdező.. sőt, mindenkinek adnék csak neked nem. Gonosz lennék? Nem, cssk unom a nyavajgásod - és szerintem vannak még ezzel így
okt. 29. 18:51
 13/16 anonim ***** válasza:

De, röhejes

A többi válaszoló biztos jól megél ennyiből. Segíteni, együttérezni nem tudnak, csak fikázni..

Még nem tanította az élet őket, hogy velük is megtörténhet

Sok sikert kérdező! Találj valami jobbat!

okt. 30. 08:29
 14/16 anonim ***** válasza:
#13: Itt egyedül Te vagy röhejes, hogy nem ismered fel az alapítványi iskolás őrültet.
okt. 30. 08:40
 15/16 anonim ***** válasza:
A Jeriko gimis őrült, aki mindig is az alacsony fizetéséért nyafizott. Persze másik állást keresni, továbbképezni magát már derogált neki. Most őszintén, minek sajnáljam az ilyen embert.
okt. 30. 09:11
 16/16 anonim ***** válasza:

13 vagyok..

ja értem..hogy ennek a dolognak van előélete ezek szerint.

Én ritkán vagyok itt, így valóban nem tudom mi a szitu.

Akkor sorry

okt. 30. 10:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!