A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
23 szavazat
1/12 anonim válasza:
Ennyi paraméterrel megmondhatatlan. Milyen pozi, milyen szakmai háttér, heti hány óra meló, milyen cég, milyen karrierlehetőségek vannak, stb.
2/12 anonim válasza:
Napi 12 órában szoftvert fejleszteni alvállalkozóként egy svájci cégnek kevés. Napi 6 órában egy sóhivatalban recepción számolni az ujjaidat sok.
4/12 A kérdező kommentje:
Csak a fizu, más nem számít. Kinek sok, kinek kevés.
tegnap 21:25
5/12 anonim válasza:
Nagy átlagban nézve ez nem rossz fizetés.
6/12 anonim válasza:
Hát én többet keresek ennél, szóval nyilván ha holnaptól ennyit keresnék, akkor kevesellném, más meg összetenné érte a két kezét. Egyébként meg az országos, sőt a budapesti átlag fölött van, szóval rossznak semmiképp sem mondanám összességében, de az ilyen kérdéseknek nem túl sok értelme van amúgy sem. Most mi lesz, ha itt leírja neked 10 ember, hogy sok? Vagy 10 ember azt, hogy kevés?
7/12 A kérdező kommentje:
Semmi nem lesz kíváncsi vagyok, ki mit gondol.
tegnap 21:37
8/12 anonim válasza:
#3 na, aki leszavazott az biztos nem keres ennyit se.
9/12 anonim válasza:
Nekem álom fizetés lenne. Ennyiből nagyon vígan elélnék. Nyilván ha az inflációval korrigálva van minden évben, tehát reálértéken keresnék 600 ezret folyamatosan.
A fele bőven elég lenne a költségeimre, a maradékot be tudnám fektetni, ha nagyon úgy adja akkor meg akár "baromságokra" elkölteni.
10/12 anonim válasza:
Ez elég sok pénz. Ma a magyaroknak sok helyen egy négytagú családra sem jut ennyi pénz.
Ha egymagad megkeresel ennyit, amit nem kell osztanod mások felé, akkor ez egy szép összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!