Jobban kerestem volna ?
Figyelt kérdés
2 műszakban dolgozom 12 órában. 6 napot otthon voltam szabadnapban így lettem beosztva. Viszont sajnos pont akkor lebetegedtem. Nem kértem táppénzt. Ha táppénzt kértem volna erre a 6 napra amit egyébként is ugye szabadnapban otthon voltam jobban kerestem volna, vagy így keresek jobban táppénz nélkül ?okt. 25. 12:39
2/11 anonim válasza:
Nem, de így most vesztettél 6 szabadnapot.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mért vesztettem? Így voltam alapból beosztva nem változtattam a beosztáson.
Letudjátok nekem vezetni , hogy mért nem kerestem volna jobban ?
okt. 25. 13:14
4/11 A kérdező kommentje:
Hogy táppénz alatt hogy van az elszámolás
okt. 25. 13:15
5/11 anonim válasza:
Ha van még betegszabid: szabadnapra nem írnak ki betegszabit.
Ha táppénz: táppénz nem kezdődhet olyan nappal, amikor nincs munkavégzési kötekezettséged (kivéve ha betegszabi volt előtte). Pl általános munkarendben nincs olyan, hogy H-P dolgozol, SZ-V táppénz, utána megint H-P dolgozol.
6/11 anonim válasza:
táppénzre a bér 60%-a jár
hogy a fenébe kerestél már volna jobban a béred helyett táppénzzel?
7/11 A kérdező kommentje:
Így már ok. De a gazdaságis mert hívott fel hogy kell e táppénz ?
okt. 25. 16:28
8/11 A kérdező kommentje:
Igazából egyébként nem én találtam ki csak valaki beleültette bogarat a fülembe hogy jobban kaptam volna ha elmentem volna tappenzre. Egyébként én is azt mondtam hogy nettó hülyeség csak aztán annyira mondták a dolgokat hogy már osszezavarodtam
okt. 25. 16:30
9/11 anonim válasza:
Az alapbéred 60%-át kapod csak meg ha táppénzen vagy de amúgy elsőként betegszabadságra mész ami éves szinten max. 15 nap. Ezt a munkáltató fizeti és a béred 70%-a.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen azt tudom. Nekem még meg van a 15 napom, bár az se sokkal többet fizet mint tappenz.
okt. 25. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!