Anyukák, nálatok a férjetek vagy ti kerestek jobban?
Figyelt kérdés
Milyen szakmátok van?
Tudtatok munkahelyet találni szülés után?
2023. aug. 1. 15:13
1/10 anonim válasza:
Egyformán keresünk, szülés után a régi helyemre mentem vissza, örültek, hogy megint vagyok.
2/10 anonim válasza:
Ő többet és keményebben dolgozik, ám én többet keresek.
Ő gyárban dolgozik napi 10-12 órákat, én meg kinyitom a laptopot és tőzsdézgetek napi pár órát. Baba mellett sem volt nehéz.
3/10 anonim válasza:
A férjem fizetése valamivel több, de egyelőre nekem köszönhető nagyrészt a lakásunk, mert belementem a 3 babás játékba. Egyelőre kettőt sikerült megszülni, ha meglesz a 3. is akkor nem kell visszafizetni a 30 millió Ft-ot és adózni sem kell a fizetésemből. Úgyhogy mindent egybevetve ha sikerül a harmadik akkor én hoztam többet a konyhára.
4/10 anonim válasza:
(Az utolsó két troll múltkor még a karib tengeren qrvázott egy yachton helyi idő szerint hajnali négykor, egyedül a tőzsdei sikerek állandóak a háttérmesékben persze az is kamu - törölhető)
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Egyébként ha kérdezi bárki, nem én pontozgattam le a válaszokat.
2023. aug. 1. 18:47
6/10 anonim válasza:
Szülés előtt én kerestem jobban, most már viszont a férjem, de én januárig még csak részmunkaidős vagyok amúgy is(heti 30 óra). Ő váltott közben munkahelyet jelentős fizu emeléssel, én pedig csoportvezető helyett senior könyvelőként jöttem vissza a régi munkahelyemre, úgyhogy én még kevesebbet is keresek mint szülés előtt. Egyelőre nem is szeretném vissza azt a pozíciót, teljes munkaidőben is rengeteg túlórával és stresszel járt, egy ideig most még hanyagolnám.
7/10 anonim válasza:
Hivatalosan én keresek jobban (követeléskezelés), nem hivatalosan a férjem (lakatos).
Ahonnan szülési szabadságra mentem, ott folytattam a munkám. Ez nem volt eldöntendő kérdés sem az én, sem a munkáltatóm részéről. Tehát egyértelmű volt mindenkinek.
8/10 anonim válasza:
A férjem jól keres, de én meg megduplázom a pénzem 3 havonta forexen victory-módszerrel.
9/10 anonim válasza:
Ugyanúgy keresünk, viszont én részmunkaidőben vagyok. Programozok, apuka pedig gyárban dolgozik.
10/10 anonim válasza:
Gyerek előtt ő keresett jobban. Ugyanoda mentem vissza, de közben emelések voltak, így most kb egyformán keresünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!