Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Itt a gyakorin miért akarják...

Itt a gyakorin miért akarják úgy beállítani az informatikusokat, mint bunkókat?

Figyelt kérdés

Mindenhová flegmán odaírják, hogy IT-ba kellett volna elhelyezkedni, csilliárdokat keresnek, mindenki más hülye stb.. Holott a való életben kb a legszerényebb és legnormálisabb rétegeket képviselik, egyáltalán nem felvágósak, ahogy itt ábrázolni akarják őket a trollok.

Sokkal több " ki ha nem én" kőművest meg építőipari melóst látok, ahogy próbálnak felvágni 10 éves lefingott prémium autókkal, hogy játszák a befutott vállalkozót.

okt. 18. 14:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
63%
En meg nem talalkoztam az eletben vitezkedo ITssal, de vitezkedo gyari prolival vagy komuvessel igen
okt. 18. 14:21
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

"Itt a gyakorin miért akarják úgy beállítani az informatikusokat, mint bunkókat?"

Csak olvass el pár kommentet IgaziÚriember-től és érteni fogod.

okt. 18. 14:46
 3/21 anonim ***** válasza:
23%

Mint évekig HR-en dolgozó írom.

Nekem az volt a fő problémám velük, hogy beállítottak az állásinterjúra, gyakran nulla gyakorlattal, friss diplomával..., vagy akár a nélkül!!!, és benyomtak olyan bérigényt, hogy majd lefordultam a székről.

És aztán persze a "hómofisz", meg menne ilyen - olyan konferenciára, TOKIÓBA!!!

De kirúgáskor is, volt amelyik fenyegetőzött, hogy ő majd tönkre vág itt mindent, meg letöröl. És mikor erre a főnök közölte, hogy akkor ő meg a családját fogja ledaráltatni, de szó szerint, na akkor még ő fenyegetőzött feljelentéssel.

Meg amikor flegmán odanyomták, hogy hát ők nem szerelnek gépet, meg nem kötik be a kamerát, meg nem mennek ki a TULAJ nyaralójába belőni a rendszert, az úgy elég arcoskodó volt.

okt. 18. 14:56
 4/21 A kérdező kommentje:

" Meg amikor flegmán odanyomták, hogy hát ők nem szerelnek gépet, meg nem kötik be a kamerát, meg nem mennek ki a TULAJ nyaralójába belőni a rendszert, az úgy elég arcoskodó volt. "

Azért ez jogos volt a részükről, én se csinálnék olyat, ami nincs benne a munkaszerződésben. Oké, hogy ért a szoftver részéhez, de nem szerelő, hogy felmásszon több méter magasba kamerát felrakni / bekötni.

okt. 18. 15:07
 5/21 anonim ***** válasza:
49%

Mint ITs mondom, hogy nap végére én is bunkó leszek amikor minden második ordítva jön segítséget kérni.

Utálom az embereket.

okt. 18. 15:16
 6/21 anonim ***** válasza:
66%
#5 Nem szívességből ad pénzt.
okt. 18. 15:37
 7/21 A kérdező kommentje:
5, ez nagyon hülye hozzáállás. Mi van ha olyan dolgot kér a főni, amire nem szerződtem, mert nem a szakterületem stb? Ha elrontom, akkor azt fogja modani, hogy " rá se ránts, munkaidőben volt, dolgoztál " vagy azt, hogy " akkor mikor veszed meg saját pénzedből és csinálod meg újra? " ?
okt. 18. 15:39
 8/21 anonim ***** válasza:
66%
Lol ha a tulaj engem arra kerne hogy neki otthon basszam a szart biztos en is finoman elkuldenem az anyjaba
okt. 18. 15:43
 9/21 anonim ***** válasza:
7%
10. Munkaidődben, a munkavégzésed helyét a munkáltató szabja meg!
okt. 18. 15:45
 10/21 anonim ***** válasza:
0%

Nem állítják be úgy.

(A többi agyfingot nem olvastam el a fő kérdés alatt.)

okt. 18. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!