Itt a gyakorin miért akarják úgy beállítani az informatikusokat, mint bunkókat?
Mindenhová flegmán odaírják, hogy IT-ba kellett volna elhelyezkedni, csilliárdokat keresnek, mindenki más hülye stb.. Holott a való életben kb a legszerényebb és legnormálisabb rétegeket képviselik, egyáltalán nem felvágósak, ahogy itt ábrázolni akarják őket a trollok.
Sokkal több " ki ha nem én" kőművest meg építőipari melóst látok, ahogy próbálnak felvágni 10 éves lefingott prémium autókkal, hogy játszák a befutott vállalkozót.
"Itt a gyakorin miért akarják úgy beállítani az informatikusokat, mint bunkókat?"
Csak olvass el pár kommentet IgaziÚriember-től és érteni fogod.
Mint évekig HR-en dolgozó írom.
Nekem az volt a fő problémám velük, hogy beállítottak az állásinterjúra, gyakran nulla gyakorlattal, friss diplomával..., vagy akár a nélkül!!!, és benyomtak olyan bérigényt, hogy majd lefordultam a székről.
És aztán persze a "hómofisz", meg menne ilyen - olyan konferenciára, TOKIÓBA!!!
De kirúgáskor is, volt amelyik fenyegetőzött, hogy ő majd tönkre vág itt mindent, meg letöröl. És mikor erre a főnök közölte, hogy akkor ő meg a családját fogja ledaráltatni, de szó szerint, na akkor még ő fenyegetőzött feljelentéssel.
Meg amikor flegmán odanyomták, hogy hát ők nem szerelnek gépet, meg nem kötik be a kamerát, meg nem mennek ki a TULAJ nyaralójába belőni a rendszert, az úgy elég arcoskodó volt.
" Meg amikor flegmán odanyomták, hogy hát ők nem szerelnek gépet, meg nem kötik be a kamerát, meg nem mennek ki a TULAJ nyaralójába belőni a rendszert, az úgy elég arcoskodó volt. "
Azért ez jogos volt a részükről, én se csinálnék olyat, ami nincs benne a munkaszerződésben. Oké, hogy ért a szoftver részéhez, de nem szerelő, hogy felmásszon több méter magasba kamerát felrakni / bekötni.
Mint ITs mondom, hogy nap végére én is bunkó leszek amikor minden második ordítva jön segítséget kérni.
Utálom az embereket.
Nem állítják be úgy.
(A többi agyfingot nem olvastam el a fő kérdés alatt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!