Járnátok ilyen hidegbe kocsival dolgozni bicikli helyett, ha a munkahely 2.5 km-re van (10 perc bicikli). Bicikli út van. És télen amikor hó van?
Nálunk már évek óta nincs hó télen.
Ha van, akkor néhány óra alatt elolvad. Talán 2019-ben volt utoljára tartósabban (értsd: legalább 2 napig) megmaradó hótakaró.
Én nem aggódnék a hó miatt. Teleink egyre melegebbek. Köszönhetően a globális felmelegedésnek.
Na meg a 2.5 km nem olyan egetrengető távolság még gyalog sem, én napi 6 km-t gyaloglok, ez a táv kb 1 óra 15 perc alatt megvan. Ha fitt vagy, akkor 2,5 km kb fél óra alatt letudható.
2,5 km? Ennél többet is jártam. Mondjuk -10 fok alatt kezd idegesítő lenni, mert sokáig tart felöltözni.
A hó kérdés már nem ilyen egyértelmű. Ha takarítják a havat a bicikliúton is, akkor nyilván nem számít. Ha csak a közúton takarítják a havat, de a bicikliúton nem, és ilyen körülmények között a közúton biztonságosan tudsz biciklizni, akkor is jó. Ha ennél jobban is behavazik, akkor én gyalog mennék. 2,5 km gyalog sem sok.
Nekem amikor 3 km-re volt, főként autóval jártam.
Én nem azért dolgozom, hogy úgy éljek továbbra is, mint egy kisiskolás.
12
Jól benyaltad a propagandát. 🤣😂🤣😂🤣
17
Ha nemcsak az írás menne, hanem az értő olvasás is, akkor nem született volna meg a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!