Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehet abból bajom hogy az új...

Lehet abból bajom hogy az új munkahelyemen megadtam a HR-es csajnak a péniszem méretét?

Figyelt kérdés
Behívott az irodájába a munkaruha méretei miatt és mondtam hogy 180 cm 75 kg és 18 cm vagyok. Nevettem, leesett neki is nem zavart ki vagy ilyesmi de lehet holnap közlik velem h ez ennyi volt.
okt. 14. 13:25
 1/6 krwkco ***** válasza:
89%
Hamis adatokat adni a munkáltatód képviselőjének, "integrity issue". Simán kirúghatnak emiatt.
okt. 14. 13:30
 2/6 anonim ***** válasza:
75%

És ezt miért csináltad?

Attól függ, hogy a csaj mennyire merev, lehet, hogy poénra vette, és nem lesz belőle bajod, de valóban lehet, hogy holnap már nem kell ott dolgoznod. Azért legalább első nap illene viselkedni.

okt. 14. 13:47
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Elébe mehetnél bármilyen gondnak, ha bocsánatot kérsz és elmondod hogy rossz vicc volt. Két mondat, ha őszintén jön a nyelvedre, értékelni fogják.
okt. 14. 13:54
 4/6 anonim ***** válasza:
68%
Mondd nekik azt, hogy csak a lábfejed hosszára gondoltál. :D
okt. 14. 13:58
 5/6 krwkco ***** válasza:
94%

"Lehet abból bajom ..."

Komolyan válaszolva: Ha a HR-es csaj nem mondta azt azonnal, hogy emiatt panaszt fog tenni vagy eljárást kezdeményezni, akkor nem lesz ebből semmi. Nem az a célja, hogy a gondjait szaporítsa vagy nevetségessé tegye magát.

De ha bármikor hasonló panasz lesz ellened, erre emlékezni fog.

1-es voltam.

okt. 14. 14:00
 6/6 anonim ***** válasza:
79%

"ma 14:00"

innen nyugatabbra viszont 100-ból 99 esetben egy sexual harassment és kb azonnali kirúgás.

okt. 14. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!