Miért pontozzák le itt azokat, akik nettó 1 millió körül vagy afelett keresnek?
Figyelt kérdés
Folyamatosan ezt látom..
Én megdolgoztam érte. Diplomák, külföldi tapasztalat, sok-sok tervezés..
Irigyek? Nem hiszik el? Mi lehet az oka?
okt. 16. 22:45
21/35 anonim válasza:
Mar hogyne gyakozna... Valamiert a prolik azt hiszik hogy egy bizonyos szint felett csak koko es kvak leteznek? Vagy hogy mar nem szorakoztato ebben a kategoriaban kommentelni?? 3mt keresek havonta, mar akkor is gyakoztam amikor apamnak dolgoztam minimalberert... Pont errol volt szo eddig is. A prolik valamiert teljesen mas vilagban elnek...
22/35 Koplárovics Béci válasza:
"Miért pontozzák le itt azokat, akik nettó 1 millió körül vagy afelett keresnek?"
Mivel nem tudnak addig elszámolni, ezért lehetetlennek tartják.
23/35 anonim válasza:
A nagyképűséget nem díjazzák az emberek!
Ha valaki úgy írja le, hogy sokat keres, hogy a gyengébben keresőket szarozza.
Csak mert neki szerencséje volt.
Egy olyan országban, ahol alulfizetett szinte mindenki.
24/35 anonim válasza:
#23: Ahhoz, hogy én sokat keresek a szerencsének nem sok köze volt. A szerencsével dobálózni sokkal gusztustalanabb, pökhendibb kinyilatkoztatás, mint amikor leírom valahova, hogy mennyit keresek ahol konkrétan ezt kérdezik.
26/35 anonim válasza:
Pedig igaza van. Nem mondom, hogy nem kell szerencse ahhoz, hogy valakinek 1 milliós jövedelme legyen, de főként tanulás, tehetség és kitartás kell, a szerencse csak segíthet kicsit.
27/35 anonim válasza:
Nagyon látszik továbbra is a proli mentalitás. "Te csak azért keresel jól, mert szerencsés vagy! Én meg azért keresek negyed annyit, mint Te, mert nem volt szerencsém!" És akkor még fel vannak háborodva, amikor leprolizzák őket... :) :) :) :) :)
28/35 anonim válasza:
17~ Mert nincs ilyen fogalom és csak dobálóznak az emberek alja pocskondiázással.
29/35 anonim válasza:
Mi az, hogy sérültekkel foglalkozó proli? Mitől és miért proli? Ha valakinek az az életútja... Ez alja bekategorizálás és a fogalom nem ismerete.
30/35 anonim válasza:
Egyébként másik valós probléma a pénz nem ismerete gazdag elszállással vagy így is realizmus nélkül szájalni a kormány ellen. Például volt már itt olyan, hogy IT-ban milliót keres és hitel nélkül sem tud megélni a szemét kormány miatt. Nem tud nyaralni, nem tud ezt, nem tud azt. Millióból saját lakásban. Ekkor jön a saját "másképpen szerencsés" rétegem, hogy töredékéből élünk és nem nyafogunk. Először leprolizik, hogy milyen kevésre vittem és biztosan nyomortanyán vagyok. Akkor jönne a felismerés, hogy nem nyomorgok és átutazom az országot évente többször. Nem érti, nem fogja fel, nem is ismeri a dolgok megteremtését, hazugnak nevez, ő nevez pont engem trollnak, nem normális. A valóságban lehet, hogy pont ő egy proli fotelhuszár és így éli ki a gondjait vagy antiszociális-elmeproblémás "szülei nem viszik sehová" típusú kocka diák. Ne csodálkozzatok, hogy ezért alakult ez itt ki. S nem vagyok kormánypárti álomvilágban, mert amúgy tudom a problémákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!