Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért pontozzák le itt azokat,...

Miért pontozzák le itt azokat, akik nettó 1 millió körül vagy afelett keresnek?

Figyelt kérdés

Folyamatosan ezt látom..

Én megdolgoztam érte. Diplomák, külföldi tapasztalat, sok-sok tervezés..

Irigyek? Nem hiszik el? Mi lehet az oka?

okt. 16. 22:45
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
33%
Pontosan, irigyek vagy nem hiszik el. Sokaknak ez elképzelhetetlen összeg.
okt. 16. 23:13
 2/35 anonim ***** válasza:
31%
Mert irigy prolik, akik számára ez hihetetlen, lehetetlen.
okt. 16. 23:43
 3/35 anonim ***** válasza:
28%

Nem tudom pontosan mire gondolsz, de gondolom ha valaki olyan választ ad, ami a magas keresetűekre van kihegyezve, akkor az az a válasz a nagy átlagnak valóban nem lesz hasznos.

Itt az oldalon pedig a válasz hasznosságát értékelik, nem mást.

okt. 16. 23:46
 4/35 anonim ***** válasza:
54%

"Itt az oldalon pedig a válasz hasznosságát értékelik, nem mást"

Te uj vagy itt?

okt. 16. 23:48
 5/35 anonim válasza:
7%

Melyik az a kérdés ahol a válasz hasznosságát emeli ha beleírod mennyit keresel/hogyan élsz?

Ha ezen elgondolkodsz egy kicsit máris megleled a választ.

okt. 16. 23:57
 6/35 anonim ***** válasza:
25%
Mivel a budos gyári prolik nem birjak felfogni hogy tenyleg van ertelme tanulni es tenyleg jol lehet keresni piackepes tudassal
okt. 17. 03:21
 7/35 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem akkor pontozzák le őket, mikor másokat leszólva, flegmán írják ezt. Mint pl. a 6-os. Nekem például van diplomám, és nem vagyok büdös gyári proli, mégis csak átlagosan keresek. Sérült gyerekekkel dolgozok, a férjem sokkal többet keres, mint a fent említett összeg, mégis tiszteli a munkámat.
okt. 17. 03:29
 8/35 anonim ***** válasza:
78%

Én azokat szoktam lepontozni, akik olyan kérdések alá böfögik oda a keresetüket aminél abszolút irreleváns adat ez, főleg ha még minősíthetetlen stílusban is teszik.

Illetve amikor már az írásképén látszik, hogy csak trollkodik, hergelni akar, még ha igaz is akkor is ilyen nagyzoló, lenéző módon írogat.

Aztán általában kiderül, hogy a legtöbben csak kamuznak, azt leírni, hogy hol (legalább nagyvonalakban), milyen területen, hány év tapasztalattal, havi hány munkaórával stb. keresnek már nem megy.

Aztán van még az a csoport, talán a legirritálóbb akik szerint X összegből csak nyomorogni lehet és többnyire itt az X helyére a magyar átlagbér akár többszöröse kerül. Holott a magyar átlagbért a KSH szerint is a dolgozók kb. 75-80%-a nem keresi meg.

okt. 17. 05:56
 9/35 anonim ***** válasza:
5%

Semmi koze a lepontozashoz, hogy hasznos-e a valasz, vagy, hogy milyen stilusban irjak. Aki normalisan keres, azt lepontozzak.

Itt 6-os valaszolo pl. teljesen korrekt valaszt irt es 4-es in lehuztak:

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..

okt. 17. 08:33
 10/35 anonim ***** válasza:
48%

Nyilván vannak akik itt csak behazudják az ekkora jövedelmet, ezért már sokan nem is hiszik el. Plusz benne van az, hogy aki a gyárban a szalag mellett 3 műszakban keres bruttó 300-at, az fel sem tudja fogni, hogy valakinek lehet nettó 1 millió a fizetése.

Csak ugye a nagy irigységben azt felejtik el, hogy aki ennyit keres, az nem belecsöppent és nem ült a babérjain, hanem képezte magát és dolgozott, hogy előre jusson. Nekem is 18 év munka és tanulás volt elérni a nettó 1 millió fölötti jövedelmet.

okt. 17. 09:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!