14~ Ne haragudj meg és igazából nem is akarok bogarat ültetni senkinek, de ez időpocsékolás... Ilyet tudok Excell-ben csinálni. Ha igazat mondasz, akkor le kell tojnod és nem kell bizonygatnod. Pont most írtam máshol, sajnos itt nagyon sok kamus jár és ezért van alapvető bizalomvesztés. Nálam teljesen más területen van ilyen és inkább ezért nem járok már oda.
okt. 17. 11:40
22/32 anonim válasza:
21+
Meg egy híres üldözési mániás elmebeteg miatt...
okt. 17. 11:41
23/32 anonim válasza:
Irodai és szociális szakmákkal, egyéb apróbb képesítésekkel szociális intézményben vagyok ügyiratkezelő. 256-E, amiben két plusz összeg is van kötelezőn túl. Kafetéria: céges telefonszámla és most már új feladat miatt Pest bérlet.
okt. 17. 11:43
24/32 anonim válasza:
Nem járok munkába, csak tőkejövedelmem van, 120 000 Ft körül költök napi fennmaradásra, és 2 diplomám van.
okt. 17. 12:31
25/32 anonim válasza:
minimálbér 215 ezer netto . ebből az albérlet 140 ezer + rezsi 30k, 45 ezerbol élek per hó
nekem enyi elég naponta megvan a párizsi és a zsemle
okt. 17. 13:07
26/32 anonim válasza:
Szia!
Én most diplomáztam, így nemrég kaptam emelést. Nettó 590.000Ft-ot keresek, multinál. Heti 2 bejárásom van, amúgy 8-4-ig dolgozom.
Pénzügyi és fejlesztésmenedzsmenti diplomám van (angol nyelvű). Nem vonatkozik rám kedvezmény, mert 26 vagyok.
okt. 17. 13:49
27/32 anonim válasza:
"Hogyan nem tudja valaki a nettóját? Azt kapja meg"
Attól még miért kéne tudni? ->
Utalják, nem szoktam megnézni. A bruttót könnyebb fejben tartanom. Ráadásul több, mint 20 évig bérszámfejtéssel foglalkoztam, ott a bruttó volt a fő szám, minden számítás alapja. Nekem az a mérvadó, mivel a nettó bér egy bármikor "változó" szám. Minek fejben tartani?
Szinte az összes kollégám a bruttóját tudja jobban, mint a nettóját.
Mi ezzel a gondod?
okt. 18. 05:01
28/32 anonim válasza:
@27 Azért erősen függ attól, hogy mennyit keresel. Minél alacsonyabb a fizuja az embernek, annál inkább megjegyzi forintra a nettóját. Az első fizetésem 196500 forint volt még a tízes évek elején, most annyit tudok, hogy valamivel 1.3m alatt van, de pontosan sosem jegyzem meg. Ha sokat számít 10-20 ezer forint, akkor tényleg a nettót nézi mindenki, mert az lehet a különbség a hó végi normális táplálkozás meg a vajas kenyér között.
okt. 18. 08:02
29/32 anonim válasza:
#27: Kamu.
okt. 18. 08:50
30/32 anonim válasza:
26: Melyik egyetemen van ez a fejlesztésmenedzsmenti diploma?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!