Le mered írni mennyi a nettó fizetésed? Mit dolgozol? Milyen időbeosztásban? Milyen végzettséggel ?
A kérdés komoly és őszinte válaszok érdekelnek. Leginkább azoknak szól a kérdés akikre nem vonatkozik semmilyen adókedvezmény.
Én vendéglátásban dolgozom 30-as nőként de váltani szeretnék, mert kiégtem ehhez gyűjök ötleteket. Nettó fizetésem : 500 nettó és Budapest.
Minden értelmes választ felpontozok és előre is köszi ! 🙂
Nettó 350 + kemény 9 ezer cafetéria. Gyári meló, egy műszak, heti öt nap. Nincs túlóra (nekem), nincs szombatozás és többnyire irodában vagyok, néha le kell mennem az üzembe is (amúgy ezt nem bánom).
Nem kell megszakadni, legtöbbször nagyon laza a meló. Kényelmes a munka, közel van a hely, nem kell ingáznom.
Gondolkodtam sokat, hogy váltani kellene, de ahhoz biztosan ingáznom kellene és SOKKAL többet dolgozni. Nekem fontosabb a nyugalom és a kényelem, ráadásul van annyi passzív bevételem, hogy bőven megvagyok. Inkább az utóbbit költöm csak, a fizetésem nagy részét (kb. 300 ezret) félreteszem, befektetem.
Nincs hitelem, nincs se család, se gyerek és örköltem egy lakást (+ egy nagyobb, értékesebb telket), szóval tényleg elvagyok.
"Le mered írni mennyi a nettó fizetésed?"
A nettót hirtelen nem tudom, a bruttóm 580 ezer. Akkor a nettó úgy 385 ezer forint körüli, gyors fejszámolással.
"Mit dolgozol?"
Tartozást hajtok be.
"Milyen időbeosztásban?"
Hétfőtől péntekig délelőttönként.
"Milyen végzettséggel ?"
- Regisztrált mérlegképes könyvelő
- Képesített könyvelő, pénzügyi ügyintéző.
50+ nő...
Nettó 450, marketing. Diplomám van, felsőkofú angol, középfokú német, de a német már elkopott, nem használom. Átlag H-P-ig, 8 órás munkarend, de valójában teljes home office, kötetlen munkaidő. Szeretném ezt 500 nettóra feltornázni.
35+ N
Inkább egyből bérpapíros screenshottal együtt küldöm, mert rendszeresen megkapom, hogy kamuzok. 1.3 millió az alapbérem, erre jön az értékesítési jutalék, plusz az egyéb bónuszok, idén nagyjából 31.5 millió forint összbevétellel számolok.
Értékesítő vagyok szoftveres területen. Általában 9-5 a normál beosztás, de nyilván olyan a pozíció, ahol azért érdemes beletenni a túlórát. Erősen árnyalja a képet, hogy sok az üzleti út, amikor egyrészt simán repülök vasárnap 15 órát, másrészt ilyen 12-16 óra az átlag meló. Random diplomáim vannak, a területhez egyáltalán nem kapcsolódnak.
@16 Rendben, de ennél többet egy anonim fórumon úgysem reális megosztani.
@15 Ha láttál Nexonban generált bérpapírt, akkor tudod, hogy pontosan így néz ki. Nyilván tökölhetnék szerkesztgetéssel, de minek. Szívesen írkálok gyakorira, van csomó ilyen kérdés és mindig az a válasz, hogy kamuzok, ennél többet nem nagyon tudok tenni az ügy érdekében :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!