1800 netto euro környékén + jatt + ingyenes szállás + 13/14 havi pénz + napi 3x étkezés Ausztriában, azon belül Tirolban megéri vendéglátásban?
Szia!
Szóval nem kell semmire költened kb, így elrakhatod az egészet.
Azért ez nem rossz pénz.
Ha házat vennél gyorsan össze tudod szedni az önerőt,
Ha jól számolom 9 euró körül fizet/ óra. Nem rossz.
Tehát minden költséged állják és emellett egy budapesti multi középvezetői bért kapnál.
Szerinted jó?
Szerintem jó. Tekintve arra hogy pályakezdő vagyok a szakmámban, mivel 2 éve tettem le a szakmám.
Német nyelvtudásban még kezdő vagyok, jelenleg magánórákra járok, és nap mint nap fejlesztem a tudásom.
A Hotel egy 4 csillagos szálloda, ahol általánosságban 500-800 euró között van a borravaló téli szezonban / hó.
A szállás egyágyas, saját fürdővel, saját konyhával, egy 20-on pár négyzetméteres modern új személyzeti apartmanról beszélünk, a hoteltől nem messze.
Jelenleg szezonális állásról beszélünk, de nem kizárt az éves állás, persze attól függ, hogy teszem magam oda csúcsszezonban télen.
#6 Mivel még sosem voltam kint Ausztriában egyáltalán (még látogatóban sem), így nem tudom ezt cáfolni, de megerősíteni sem.
Arra viszont felvagyok készülve, hogy kemény lesz. Mivel a vendéglátás egy olyan szakkör, ami sehol sem piskóta, helytől függetlenül.
Németet nagyon kezdő szinten beszélem, de pont ezért járok magánórákra aktívan, hogy legalább egy A2 vagy B1-ig feltornázzak.
Nem lesz a nyelvvel probléma, mert sosem volt nekem kihívás.
Emellett az angolból megvan az erős középhaladó, mivel gyerekkorom óta angolt tanultam. Ez sem hátrány azért.
A szállodáról annyit, hogy pont családi vállalkozással működik.
Mesélnél róla bővebben? Miért rossz?
Köszi.
A szállodáról annyit, hogy pont családi vállalkozással működik.
Mesélnél róla bővebben? Miért rossz?
A családi kézben lévő szállodák azért rosszak mert minden családtag főnöknek képzeli magát, pedig fingjuk nincs arról, hogyan kéne irányítani, csak megöröklik. A gyerekbarát szállodák pedig azért rosszak, mert neveletlenek a gyerekek és nyagy mocskot hagynak maguk után, esetleg ha megírod itt vagy privátba a szálloda nevét ahová mész, akkor lecsekkolom neked. Vannak oldalak, ahol letudod őket ellenőrizni, hogy mit írnak róluk a már ott dolgozó emberek. De Tirol az kemény, bárhova is mennyél. Igazi gladiátor képző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!