Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 1800 netto euro környékén +...

1800 netto euro környékén + jatt + ingyenes szállás + 13/14 havi pénz + napi 3x étkezés Ausztriában, azon belül Tirolban megéri vendéglátásban?

Figyelt kérdés
Annyi hogy heti 6 nap, 8 órában, de ha túlóra van akkor pluszban fizetik. vasárnap szabad.

okt. 11. 13:01
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
62%
5 evet dolgoztam ausztriaba vendeglatasba es mindenki tudja mar itthon is hhogy ez nem igy van. Ausztria kuka. Nincs munkahely. Nemetorszag kozep Frakfurt,Franciaorszag.
okt. 13. 10:50
 22/26 A kérdező kommentje:

21-esnek.

Ez nem így van, több ezer elérhető állás van Ausztriában, szakmától függetlenül.

okt. 13. 14:04
 23/26 anonim ***** válasza:
80%

"5 evet dolgoztam ausztriaba vendeglatasba es mindenki tudja mar itthon is hhogy ez nem igy van. Ausztria kuka. Nincs munkahely. Nemetorszag kozep Frakfurt,Franciaorszag."

Rengeteg állás van odakint. Németországból pedig inkább menekülnek az emberek.Legalább is én ezt tapasztalom. A kollegám horvát ő németbe volt de inkább áthozta a családot Felső-Ausztriába. Azt mondja, hogy már nem jó Németország.

okt. 13. 14:22
 24/26 anonim válasza:
53%
21-es: most mondtam fel Ausztriában a munkahelyemen (vendéglátás, Tirol), jelentkeztem kb. 30 helyre a felmondási alatt, már megvan a munkaszerződésem, amivel megyek vissza decemberben. Kb. 5 helyre vettek volna fel, annyira nincs munka kint. ✌
okt. 17. 09:07
 25/26 anonim ***** válasza:
38%
Tirol putri, nem ertem ha mar addig elmentek miert nem Svajc. Ezt a penzt megkapod barhol, de lassan mar itthon is.
okt. 18. 18:30
 26/26 NTBS ***** válasza:
Próbáld meg. Aztán meglátod. Ami az egyiknek nehéz az a másiknak könnyű.
okt. 18. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!