1800 netto euro környékén + jatt + ingyenes szállás + 13/14 havi pénz + napi 3x étkezés Ausztriában, azon belül Tirolban megéri vendéglátásban?
Ezt a pénzt Felső-Ausztriában is megkeresed, szerintem ezért a lóvéért felesleges elmenni Tirolba.
-Aztán nem kell a kocsidat kiásni a méteres hóból.
-Nem kell a gusztustalan Tiroli nyelvjárást hallgatnod.
-Nem kell 6 napoznod. (Ami lehet akár 17 nap is egyben, ember hiány miatt.)
-Arról nem is beszélve, hogy a hegyekben lehet akár -20 fok is.
Tirol nem kezdőnek való.
Felső-Ausztriában könnyebben be is tudsz vásárolni több üzlet van. Tirolba van valahol egy üzlet. Aztán ha fent vagy a hegyen és nagy a hó akkor le se tudsz jönni max síelve vagy hólánccal. Meg ez a 6 nap, ezt csinálják az osztrákok. Nálam mindig úgy volt ha havi 160 órában voltam bejelentve akkor olyan 200 óra körül dolgoztam főszezonban.
"Tirol ugyanúgy való kezdőknek is. Nem kell menőzni és megmondani kinek való és kinek nem...Aki kalandot keres mindenképp menjen oda!"
A 6 napos munkahét valóban kemény kihívás, ami fizikailag és mentálisan is megterhelő lehet, különösen azok számára, akik még nem szoktak hozzá ilyen munkaritmushoz. Eleve ahol 6 napos a munkahét ott 100%-hogy emberhiány van. Dolgozhatsz 2-3 ember helyett. Nagyon sokan mennek télen tirolba síelni. Emellett a helyi német nyelvjárás is nehézséget okozhat azoknak, akik nem rendelkeznek erős nyelvi alappal. Ez nem arról szól, hogy "menőzzünk" vagy megmondjuk, kinek való és kinek nem, hanem ezek objektív tények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!