Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keresnek a darukötözők?

Mennyit keresnek a darukötözők?

Figyelt kérdés

Akik a darut kötelit kötik, akasztják rá az tárgyra amit emelni akar.

Ismerősöm ezt csinálja és nagyon jól keres velem kíváncsi vagyok mennyire kiemelkedő.

okt. 16. 07:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
9, ez pontosan így van. Többet keresel egy 100assal/hó, de semmire nem mész vele jóformán, annyit úgy is elköltesz.
okt. 16. 18:09
 22/26 anonim ***** válasza:
Meg pont az építőiparban számít nagyon a táppénz, mivel nagyon veszélyes munkahely. Egy barátommal is történt egy baleset, szerencséjére be volt jelentve minimálbérre. 9 hónapja kapja a 130ezer ft-ját...
okt. 16. 18:11
 23/26 A kérdező kommentje:

#20 pont ezt írtam én is. HA baleset éri amitől hosszútávon kidől. Erre van esély, de mennyi? Nyugdíj már most is ráfizetés bőven az államnak és ez csak rosszabb lesz. Nem fogják tudni tartani. Folyamatosan öregszik a társadalom, a fiatlaok is inkább ennek ki külfödre. Hogy lesz pénz nyugdíjra?

Miért ne tudna megtakarítani? Milyen ellenőrzés? Miről beszélsz? ég a vállalkozó simerőseimet is leszarja aNAV, nemhogy egy átlag alkalmazottat. Ismerek nem egy építőipari vállalkozót, autószerelőt, klímást. Az autószerelő is folyamatosan veszi az alkatrészeket, de papíron beszerelni már nem szereli. Szerinted mennyire hihető? Közben meg soha semi gondja nem volt a NAV miatt. Ja és van 3 kocsi a nevén, 2 ház és a műhely. Ez Magyarország itt mindenki leszarja ha adót csalsz. És akkor ott a klímás is. Ő meg a klíát veszi zsákszámra, de beszerelni papíron nem szokott, égis sztarásig van pénzel. Szerinted ha őket hagyják, majd pont egy egyszerű alkalmazottal baszakodnak?

Mert ő is jól jár vele, azért. Szerinted egy ilyen egy bites munkával hogy lehetne így keresni? Környékünkön a diplomások nem keresnek így pár kivétellel. Az átlag nagyon elmarad.

Erkölcsi probléma egy olyan országban, ahol még a kormány is szarrá lopja magát? :D

okt. 17. 12:03
 24/26 A kérdező kommentje:

#22 Én meg ne sok embert ismerek, aki sima építőipari munkában lesérült volna. Csak ahol lakom van vagy 6 vállakozó minimum.

Ő is hogy sérülne bele a kampó akasztásba?

okt. 17. 12:06
 25/26 anonim ***** válasza:
#24: Te tényleg ennyire hibbant vagy, vagy csak egy (n+1). gyakoris troll vagy és rájátszol...?
okt. 17. 12:20
 26/26 A kérdező kommentje:
#25 nem értem mire gondolsz? Nyugdíj?
okt. 17. 15:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!